23 / 04 / 2024

Seranit 70x70 karolar ile yeni boyutlar katıyor!

Seranit 70x70 karolar ile yeni boyutlar katıyor!

Doğanın benzersiz dokularını evlere taşıyan Seranit porselen karolar yeni boyutlarıyla sıra dışılığın ölçüsünü yaşam alanlarına taşıyor. Türkiye’nin 70x70 cm’lik ilk ve tek karoları Seranit imzasını taşıyor.



Birbirinden şık porselen karo tasarımlarıyla doğal dokuları benzersiz bir biçimde yansıtan Seranit, yeni boyutlarıyla şık mekanlara kapı açıyor. 70x70 cm’lik boyutlarıyla göz dolduran Arc ve Beton serileri yeni yer ve duvar karoları, tek kişi tarafından kolayca uygulanabilen yapısıyla zaman kazandırırken tasarruf da sağlıyor.


Cüretkar dokular şık boyutlarıyla yaşam alanlarına kişilik katıyor


Son dönemde dekorasyonda sıkça tercih edilen beton dokusu, Seranit çizgisiyle yorumlanarak asil bir şıklığa dönüşüyor. Gri, yeşil ve antrasit renkleriyle beğeni toplayan Beton serisi, mat ve yarı parlak olmak üzere 2 farklı yüzey alternatifiyle de her mekana kolaylıkla uyum sağlıyor. Model; ham beton dokusu ve yalın görüntüsüyle dekorasyonda ‘loft’ ve ‘eklektik’ tarzı benimseyenlerin gözdesi olmaya aday.


Mat ve lappato yüzey seçenekleriyle mekana kişilik katan Arc serisi ise beyazdan vizona, grafitten kahveye, sarıdan siyaha şık renk alternatifleriyle görenleri hayran bırakıyor.


Minimalist bakış açısıyla sade olduğu kadar etkileyici mekanlar yaratmak için en doğru tercih olan Beton ve Arc serileri, Türkiye’de ilk kez 70x70 cm’lik özel boyutlarıyla satışa sunuluyor. Her zevke özel seçenekler sunan Seranit porselen karolar uzun ömürlü olmaları ve kullanım kolaylığı sağlamalarıyla da yaşam alanlarına değer katıyor.




Geri Dön