19 / 04 / 2024

Seranit, yeni teknolojik ürünleriyle Yapı Fuarı'nda

Seranit, yeni teknolojik ürünleriyle Yapı Fuarı'nda

Seranit, 5-9 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı'nda birbirinden çarpıcı tasarımlardan oluşan 2010 koleksiyonunu ve ileri teknoloji ürünlerini sergileyecek



Türkiye'nin ilk yüzde yüz porselen karo üreticisi olan Seranit, 5-9 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen Yapı Fuarı'nda birbirinden çarpıcı tasarımlardan oluşan 2010 koleksiyonunu ve ileri teknoloji ürünlerini sergileyecek.

Yenilikçi yüzüyle öne çıkan Seranit, Yapı Fuarı'nda 7. Hall'de bulunan 384 metrelik standında dünyaca ünlü tasarım ofisleriyle birlikte tasarlayarak geliştirdiği iddialı serisiyle adından söz ettirecek. 

Ürünlerinin kalite ve teknik özellikleri, renk ve ebat çeşitliliği ile iç ve dış mekanlara yönelik sıra dışı tasarımlarıyla dikkat çeken Seranit, kullandığı ileri teknoloji ve farklı materyallerle de diğer markalardan ayrılarak, porselenin kaliteyle birleştirildiği özgün seçenekler sunuyor. 

Seranit standının en dikkat çekici serileri arasında tek parçada uygulanıp, tek seferde monte edilebilen, hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen ileri teknoloji ürünü `yeni nesil merdivenler' bulunuyor. Bu dünyada olmayan, dünyada üretici olarak sadece Seranit'in sahip olduğu yeni bir sistem. 

`Yeni Nesil Merdivenler' Seranit ile Türkiye'de!

Seranit, tek parçada uygulanıp, tek seferde monte edilebilen ileri teknoloji ürünü `yeni nesil merdivenler'i ilk defa Yapı Fuarı'nda sergiliyor. Şu anda dünyada tek bir tesisin ve dünyada ikinci olarak Seranit'in ürettiği `yeni nesil merdivenler' büyük kolaylık sağlıyor. Seranit, "yeni nesil merdivenleri" özel teknolojisi ile Türkiye'de üreterek kaliteden ödün vermeden uygun maliyetle sunuyor. 
 
Merdivenin istenilen boyutta tek kalıp olarak üretilmesi ve tek seferde monte edilebilmesi bu ürünün standart basamaklardan en önemli farkını oluşturuyor. Ayrıca, çok dayanıklı olması, kaygan olmaması, buz tutmaması ve çok sayıda renk seçeneği de ürünün diğer üstünlükleri arasında yer alıyor. Seranit'in yenilikçi yüzünü öne çıkaran "yeni nesil merdivenler" , porselenin sağlamlığı ve şıklığıyla dayanıklılık ve estetik gerektiren yoğun trafikli mekânlardan, özel tasarım gerektiren iç mekânlara kadar geniş bir yelpazede kullanım imkanı sağlıyor. 


Geri Dön