23 / 04 / 2024

Seren Serengil Levent'te iç mimarlık ofisi açtı!

Seren Serengil Levent'te iç mimarlık ofisi açtı!

Seren Serengil, yeni bir sektöre atıldı. Yeğeni Can Vural ile Levent'te iç mimarlık ofisi açan Serengil, ilk işinin emlak ofisi zinciri ve bir şarküteri olduğunu söyledi.



Geçtiğimiz günlerde adı Engin Akyürek ile aşk dedikodularına karışan, ardından bunu kesin bir dille yalanlayan Seren Serengil yeni bir sektöre atıldı.


Serengil, yeğeni Can Vural ile Levent'te iç mimarlık ofisi açtı. İlk işinin emlak ofisi zinciri ve bir şarküteri olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Zevkime ve vizyonuma güveniyorum" dedi. Birkaç Dubaili ve Katarlı dostlarının evini döşediğini belirten Serengil, "Artık tamamım deyince yeğenimle başladık" ifadelerini kullandı.


Habertürk


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Serengil, “Arkadaşlar her geçen gün daha da güzelleşiyorum dikkat ediyorsunuz değil mi?” dedi. Kendi markasını kurduğunu ve bir yılı aşkın süredir dekorasyon ve tasarım işleriyle uğraştığını belirten Serengil, “Markamın adı ‘Serenity’. Şimdi dekorasyonunu yaptığım otelden çıktım. Şu an hali hazır da üç otelin dekorasyon ve iç tasarım işlerini yapıyorum” dedi. 


Vatan


Geri Dön