19 / 04 / 2024

Serik'te 398 kişiye tapu verildi!

Serik'te 398 kişiye tapu verildi!

Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki 398 kişiye tapu dağıtımı yapıldı.



Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki tapuları dağıttı.

İlçeye bağlı Gedik Mahallesinde yapılan imar uygulaması sonucunda 800 dönümlük alanda bulunan 398 kişiye verilecek tapu için Serik Belediyesi konferans salonunda tören düzenlendi.


Törende konuşan Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yaklaşık 25 yıldır yapılamayan bir işi yaptıklarını belirterek, Gedik Mahallesi'nin uzun zamandır tapularını beklediğini söyledi.


Bir şehrin kimliğine sahip olabilmesi için önce imarının olması gerektiğini vurgulayan Çalık, "İmarda uygulamasında 800 dönümlük alanda spor, okul, cami, sağlık ocağı, hizmet alanı, kamu ve yeşil alanlar ayırdık. Gedik mahallesi örnek bir mahalle olacak. Bununla kalmayacağız çalışmalarımız devam ediyor. Modern bir şehir kuracağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.


Törende, vatandaşlara tapuları protokol üyelerince dağıtıldı.


Yapılan imar uygulaması içerisinde 38 bin metre kare spor alanı, 15 bin metre kare okul alanı, 2 adet cami yeri, sağlık ocağı, belediye hizmet alanları, kamu alanları ve yeşil alanların da bulunduğu bildirildi.


Törene, AK Parti Serik ilçe başkanı Hasan Kozan, Daire Müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, muhtarlar ve tapu sahipleri katıldı.


AA


Geri Dön