27 / 04 / 2024

Servcorp'tan Kanada için eğitim söyleşisi!

Servcorp'tan Kanada için eğitim söyleşisi!

Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektöründe borsaya kote ilk şirketlerden olan Servcorp, müşterilerine farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya devam ediyor.



Dünyada hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektörünün oluşmasına liderlik eden, çözüm ortağı olduğu kişi ve kurumlara farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmayı amaçlayan Servcorp, iş yaşamlarına farklı deneyimler katıyor. 

Dünya çapında 40 binden fazla müşterisini profesyonel ofis destek hizmetleriyle bir araya getiren firma, Türkiye’de hizmet verdiği networkü için dün akşam “Kanada İçin Eğitim Ve Göçmenlik” başlığı altına uzman kişilerin katılımı ile söyleşisi gerçekleştirdi.

Hazır ofis sektöründe global bir marka olan Servcorp, dünya çapındaki tecrübelerini hizmet verdiği ülkelere eğitim ve etkinliklerle de taşıyor. 

Servcorp, hizmet verdiği networkü için dün akşam ‘Kanada İçin Eğitim ve Göçmenlik Söyleşisi’ gerçekleştirdi. Söyleşi de en çok merak edilen konuların başında gelen Kanada’ya yatırım yoluyla veya kalifiye çalışan olarak nasıl gidilir, çalışma ve öğrenci vizesi nasıl alınır, orta ve yükseköğrenim fırsatları, vize dosyaları nasıl hazırlanmalı konularının konuşuldu.


Geri Dön