24 / 04 / 2024

Setur ve Red Travel işbirliği ile son model Ferrari ile İtalya turu!

Setur ve Red Travel işbirliği ile son model Ferrari ile İtalya turu!

Setur Ferrari Turları, seyahat severlere Ferrari’nin en son modellerini kullanarak İtalya’yı gezme ve muhteşem İtalyan mutfağını tatma fırsatı sunuyor. Firma, Red Travel ile işbirliği yaptı..



Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan Setur, Ferrari’nin dünya çapında tek yetkili acentesi olan Red Travel işbirliği ile misafirlerine heyecan dolu bir seyahat deneyimi sunuyor. “GranTurismo” deneyimi ile sınırsız lüksü bir arada sağlayacak olan Setur, kendin-sür turlarına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. 


Kişisel olarak hazırlanan Ferrari Turları ile misafirler İtalyan yaşam tarzını tam anlamıyla tecrübe edebilecekler. Ferrari’nin en son modellerini şahsen sürme fırsatı bulacak olan alternatif tur meraklıları, yaklaşık bin kilometrelik efsanevi Mille Miglia yarışı güzergahında, Toskana'nın dik ve kavisli yollarında hızlanarak, sürüş yeteneklerini adrenalin dolu bir testten geçirecek ve kendilerini gerçek Ferrari ekibinden biri gibi hissedecekler. Seyahatseverler,  Red Travel personeli tarafından tüm kontrolleri yapılmış olan Ferrariler ile büyüleyici manzaralar arasında geçecek benzersiz bir sürüş heyecanı yaşayacaklar.  


Floransa, Roma, Milano rotalarında Ferrari Keyfi…


İtalya’nın en güzel şehirlerinden Floransa, Roma veya Milano’da başlayan macera, büyüleyici bir manzara eşliğinde devam edecek. Tura katılan misafirler, muhteşem çevre manzarası eşliğinde, özenle seçilen yollarda Ferrari’lerini sürerken, Michelin yıldızlı restoranlarda İtalyan mutfağının lezzetlerine yol alıp, büyüleyici otellerde konaklayacaklar.


Geri Dön