26 / 04 / 2024

Setur'dan sevgililer günü kampanyaları!

Setur'dan sevgililer günü kampanyaları!

Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, Sevgililer Günü’nde yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle misafirlerine aşk dolu bir tatil vaat ediyor.



Ayrıcalıklı tatilin adresi Setur, yılın en romantik tarihi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlere birbirinden güzel alternatifler sunuyor.


Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, Sevgililer Günü’nde yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle misafirlerine aşk dolu bir tatil vaat ediyor. 

Sevgililer Günü’nde ne hediye alacağına henüz karar vermemiş olan çiftler birbirlerine yurt içi & yurt dışı turlar, gemi turları, yurt içi ve yurt dışı uçak bileti, araç kiralama ve bireysel rezervasyonlarda kullanılabilecekleri ve diledikleri miktarda kredi yükleyebilecekleri Setur Hediye Kartı hediye edebilir. Setur Hediye Kartlarına tüm Setur ofislerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca Setur ofisleri dışındaki illerden hediye kartını temin etmek isteyen misafirler, işlemlerini mail order form'la gerçekleştirilebilirler. 

Yeşim ÖZALTAY, yurtiçinde eğlenmek isteyen çiftlere Kıbrıs’ı öneriyor


Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, eğlenmek isteyen çiftlere yurtiçinde sanatçı programları bulunan Kıbrıs otellerini, baş başa bir hafta sonu geçirmek isteyen âşıklara ise İstanbul çevresindeki romantik otelleri öneriyor. Gülben Ergen, Ferhat Göçer gibi sanatçıların sahne alacağı Kıbrıs otellerinin fiyatları Setur’la gecelik  250 TL ile 500 TL arasında değişiyor. Son yılların en güzel kış sezonunun yaşandığı Kartakaya‘da da harika bir haftasonu geçirilebilir. Kaya Palazzo Kartalkaya  hem kayak hem lezzetli yemekler yemek için iyi bir alternatif. Biraz daha sıradışı bir program yapmak isteyen çiftler kışın başka farklı bir güzelliğe bürünen Kapadokya‘yı tercih edebilir, Argos Otel’de harika bir deneyim yaşabilirler. 


ÖZALTAY; “Sevgililer Günü’nde Avrupa başkentlerine talep fazla olacağından erken davranılması ve vize işlemlerinde gecikilmemesi gerekiyor”


Yılın en romantik zamanında ilişkisini tazelemek isteyen aşıkların Paris, Londra, Roma gibi Avrupa başkentlerini tercih edeceğini dile getiren Yeşim ÖZALTAY,  kısa bir hafta sonu tatili olması sebebiyle eğlenmek isteyen çiftlerin soğuğa aldırmayarak Amsterdam’a gideceğini belirtti. ÖZALTAY; “Sevgililer Günü’nde bu şehirlere talep fazla olacağından erken davranılması ve vize işlemlerinde gecikilmemesi gerekiyor” diyerek tatilcilere öneride bulundu. 14 Şubat’ta aşıklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatmayı hedefleyen Setur’da, 2 gece 3 gün Amsterdam tatili fiyatı 427 €’dan başlıyor. 



Geri Dön