27 / 04 / 2024

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul sektörü, Sevgililer Gününü de unutmadı. Evini bu hafta alan sevgililer, Maldivler’de tatilden yüzde 24’e varan indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek.



Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul sektörü, Sevgililer Gününü de unutmadı. Evini bu hafta alan sevgililer, Malpler’de tatilden yüzde 24’e varan indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek.


İstMarina'dan rezidans al Malpler'de tatil kazan 


DAP Yapı’nın, Kartal’da hayata geçirdiği İstMarina’nın çok az sayıda kalan rezidans dairelerinden Şubat ayında ev sahibi olanlar Malpler’de 100.000 TL’ye varan indirim ve 3 veya 5 gün tatil kazanacak. Kampanya, 28 Şubat’a kadar geçerli olacak. İstanbul’dan Malpler’e  gidiş dönüş uçak bileti ile Water Bungalow'da çift kişilik odalarda 3 gece veya 5 gece tam pansiyon konaklamayı içeren ve Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak Sevgililer Günü Kampanyası’ndan çok az sayıda kalan rezidans dairelerden satın alanlar yararlanabilecek. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz İstMarina’nın International Property Awards tarafından ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme’ projesi seçildiğini hatırlatarak,  “İstMarina’daki bu başarılarımızın sevincini müşterilerimizle paylaşmak istedik” dedi. 


Demir 4 günlük kış tatiline gönderiyor 


Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği son projesi Demir Romance’de ev alan sevgilileri keyifli bir kış tatiline gönderiyor. Kampanya ile ilgili olarak Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir; “Demir Romance, İstanbul’un aklı ve aşkı bir arada buluşturan projesidir. Biz, Demir Romance’de İstanbul’a olan aşkımızı ifade ettik" diye konuştu.  


Hem %12 indirim hem de 5 gün tatil 


Yeşilyurt İnşaat da Kurtköy'deki yeni projesi Still İstanbul Diamond'da Sevgililer Günü haftası için özel bir kampanya hazırladı. 15 Şubat 2015 Pazar gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projeden konut alan herkese yüzde 12 indirim uygulanırken; Kartalkaya ve ya Antalya’da 5 yıldızlı otelde 4 gece 5 gün keyifli bir fırsat sunuluyor. 


24 Gayrimenkul yüzde 24 kadar indirim sağlıyor


İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri için 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde ön talep toplamaya başlayacak olan 24 Gayrimekul, ön talepte bulunan yatırımcılara % 24 özel indirim sunacak. Özel mimarların tasarlayacağı projelerin cepheleri, konut alıcısının ve sevdiği kişinin isimlerinin yer aldığı parçalar ile stilize edilecek. 


Sıfır peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor


İstanbul’un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal’da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü’ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında fiyatları 345 bin TL’den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor. 



Akşam 


Geri Dön