19 / 04 / 2024

Seyran Şehir aileler için tasarlandı!

Seyran Şehir aileler için tasarlandı!

Makro İnşaat ve Akyapı, Seyran Şehir projesinin satışına başladı. Başakşehir’e bağlı Kayaşehir’de inşa edilen 220 konutluk Seyran Şehir’de 'komşuluk ilişkileri gelişsin diye' stüdyo daire veya 1+1 yok.



Makro İnşaat ve Akyapı, Emlak Konut GYO güvencesinde yeni projeye başlıyor. Seyran Şehir adını taşıyan proje Kayaşehir’de yapılıyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Makro–Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Akyapı Eş Başkanı Mahmut Asmalı'nın katıldığı toplantıyla tanıtılan projede 220 konut ve 63 dükkân bulunuyor. 


5+1'E KADAR ÇIKIYOR


'Bir Ev. Bir Aile.' konseptiyle tasarlanan Seyran Şehir’de 1+1 veya stüdyo dairelere yer verilmediğini söyleyen Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Stüdyo tipi dairelerde kiralama sirkülasyonu yüksek olduğu ve bu nedenle sosyal ilişkilerin yani komşuluğun gelişmesine fırsat tanımadığı için biz 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği sunuyoruz" dedi.   


POTANSİYELİ YÜKSEK 


Uyan, "Geliştirdiğimiz tüm projeler 1 yıl içerisinde yüzde 50’ye varan prim getirisi sağladı” diye konuştu. Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde inşa edilen proje, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede. Tesislerde ise biri bayan, diğeri bay ve ikisi de çocuk olmak üzere 4 kapalı havuz, iki ayrı fitness ve spor salonu, Türk ve fin hamamı var.  


ANKARA VE KOCAELİ'NDE ARAZİ İHALELERİ YAPACAK


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise Emlak Konut GYO'nun konut üretimi dışında sektöre yön verme misyonunu da üstlendiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde Ankara'da önemli lokasyonlara dair ihaleler gerçekleştireceğiz. Ankara'dan sonra ise Kocaeliye geçeceğiz" dedi.  Bu arada Seyran Şehir’de 2+1 dairelerin büyüklüğü 121 metrekare ile 192 metrekare arasında değişirken, 3+1 dairelerin büyüklüğü 142 metrekare ile 187 metrekare arasında farklılık gösteriyor. KDV'nin yüzde 1 olduğu projede dairelerin metrekaresi 2 bin 600 liradan başlıyor.


Akşam


Geri Dön