24 / 04 / 2024

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.



İstanbul Ulaşım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz ağustos ayında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, inşaatı devam eden Seyrantepe bağlantı tünelinin yakın zamanda taraftarların kullanımına açılacağı müjdesini verdiği hatırlatıldı.


Başkan Topbaş'ın, "tünelin hafta sonundaki maça kadar açılacağı, böylece taraftarların çok daha rahat, keyifli ve konforlu şekilde stada erişeceğini" de söylediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli yarın açılacak. Seyrantepe  Sanayi bağlantı tüneli tüm İstanbullulara hayırlı olsun."





Geri Dön