27 / 04 / 2024

Seyrantepe Nurol Life projesi açılabilir pencereleriyle fark yarattı!

Seyrantepe Nurol Life projesi açılabilir pencereleriyle fark yarattı!

Hayatı kolaylaştıran lüksleri de içinde barındıran Nurol Life, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor.



Belgrad Ormanı’nın yanı başında residence kategorisinde yeni bir konsept başlatıyor; “Practical Luxury”. Nurol GYO tecrübesi ile Maslak Seyrantepe’de yükselen Nurol Life, Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. Nurol Life’ın, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan orman manzaralı daireleri kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaad ediyor. İç mimarisi ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından üstlenilen ve dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.



Nurol Life’ın sunduğu pratik lükslerden diğerleri ise şunlar; Residence’ların havasını değiştiren, sıcacık bir ortam hazırlayan yerden ısıtma sistemi, gece yatıya kalacak misafirlerin konaklayabileceği özel Guest House, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için Sinema Odası, dünya lezzetlerini kapınıza getiren Premium Yemek Hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz Yoga-Dans-Pilates Stüdyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa&Sauna-Buhar Odaları, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak  ekipmanı ile fonksiyonel Toplantı ve Çalışma Odaları, ziyafeti 7 gün kapınıza getiren Premium Yemek Servisi.


Geri Dön