26 / 04 / 2024

Seyyah Lojistik 'den 3 milyon 500 bin euroluk dev yatrım!

Seyyah Lojistik 'den 3 milyon 500 bin euroluk dev yatrım!

Hızla gelişen ekonomisi ve bulunduğu coğrafya nedeni ile oldukça önemli bir konuma sahip olan Türkiye, lojistik sektörüne yapılan yeni yatırımlarla dünyanın lojistik üssü haline geliyor



Kuzeyden güneye ve batıdan doğuya gerçekleşmekte olan mal hareketlerinde doğal bir köprü vazifesi gören Türkiye"de lojistik sektörüne her yeni gün yeni bir yatırım yapılıyor. Türkiye"nin sayılı lojistik firmalarından biri olan Seyyah Lojistik, 3 milyon 500 bin Euroluk bir yatırım ile 41 adet MAN TGX 18 bin 400 çekici satın aldı.

Türkiye"de hissedilen ekonomik canlılık ve son dönemde gerçekleşen alt yapı çalışmaları lojistik sektörüne de hareketlilik getirdi. Türkiye coğrafi konumunun getirdiği avantajları lojistik üs olma yolunda kullanırken, şirketler de buna paralel olarak yatırımlarını sürdürüyor. 41 adet MAN TGX 18.400 çekici satın alarak 3 milyon 500 bin Euro yatırım yapan Seyyah Lojistik araçlarını düzenlenen törenle teslim aldı.

Ankara"da bulunan MAN Fabrikası"nda düzenlenen tören, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.şž. CEO"su Tuncay Bekiroğlu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret Aşž Satış Direktörü D. Eren Gündüz, MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera ev sahipliğinde gerçekleşti. Seyyah Lojistik adına ise firma yetkilileri, Metin Baysal, Derviş Baysal, Bülent Baysal ve İsmet Baysal törende hazır bulundu. Ayrıca MAPAR Otomotiv"in sahibi Yalçın şžahin, Satış Müdürü Murat Yılmaz ve Satış Danışmanı İnan Yücesan da törene katıldı.

Sektör için önemli bir yatırım

Düzenlenen törende konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.şž. CEO"su Tuncay Bekiroğlu Seyyah Lojistik tarafından gerçekleştirilen bu yatırımın önemine vurgu yaparak, œSeyyah Lojistik"in yaptığı bu yatırım, Türkiye"nin lojistik üs olma yolunda ilerlediğinin somut bir kanıtı olarak değerlendirilmelidir dedi. Daha sonra araçların sembolik anahtarı firma yetkililerine teslim edildi.

Seyyah Lojistik

Seyyah Lojistik 1958 yılında yurt içi nakliyecilik alanında faaliyet vermeye başlamış; 1992 yılına kadar geçen süreçte ise hizmet ağını genişleterek uluslararası taşımacılığa başladı.
1992 yılından bu güne, uluslararası arenada değişen şartlara uyum sağlamak, müşterilerine bu değişikliği en iyi şekilde yansıtmak ve daha organize hizmet vermek amacıyla; şirket profilini kurumsal bir yapıya taşıyan Seyyah Lojistik; yurt içi ve uluslararası taşımacılıkla beraber lojistik alanında da müşterilerinin en güvenilir çözüm ortağı olmayı hedefledi. Filosunu MAN çekicilerle güçlendiren Seyyah Grup bünyesinde œSeyyah ve œBaytrans olmak üzere iki lojistik şirketi bulunuyor. Euro 5 motorlu TGX 18.400 MAN çekicinin 21 adedi Seyyah, 20 adedi ise Baytrans firmasında kullanılacak.


Geri Dön