24 / 04 / 2024

Sezen Aksu İzmir'de bahçeli ev arıyor

Sezen Aksu İzmir'de bahçeli ev arıyor

Köpeği Cano'nun ardından kedisi İrma'yı da kaybeden Sezen Aksu, evinden biraz uzaklaşmak için memleketi İzmir'den bahçeli dubleks ev bakmaya başladı



Yıllardır İstanbul Kanlıca'daki yalısında oturan Sezen Aksu, memleketi İzmir'den ev bakıyor. Yaz boyunca konser maratonundan arta kalan zamanını  İzmir  Mordoğan'daki yazlığında geçiren sanatçı, artık daha fazla İzmir'de kalma kararı aldı. Her fırsatta İzmirli olmaktan gurur duyduğunu hatta "Kalbim Ege'de Kaldı" isimli şarkısıyla memleketine olan hasretini dile getiren Sezen Aksu, İzmir'ine kavuşuyor. İzmir'den satın alacağı ev için çalışmalara başlayan sanatçı, emlakçıların önerdiği evlere tek tek bakmak için İzmir'e gidecek.

KEDİSİ 18 YAŞINDAYDI
Önceki yıl çok sevdiği ve hatta adına şarkılar yazdığı köpeği Cano'yu kaybeden Aksu, geçtiğimiz günlerde de 18 yıllık kedisi İrma'nın ölmesiyle büyük şok yaşadı. Çok sevdiği dostlarını kaybeden ve Kanlıca'da bulunan anılardan biraz uzaklaşmak adına İzmir'den ev alma kararını hızlandırdığı belirtilen ünlü sanatçı, yeni bestelerini artık memleketinde yapacak.
Sabah


Geri Dön