28 / 03 / 2024

SGK 550 kamu personeli alımı sonuçları 3 Nisan 2022 resmen açıklandı! İşte sonuç listesi!

SGK 550 kamu personeli alımı sonuçları 3 Nisan 2022 resmen açıklandı! İşte sonuç listesi!

Sosyal Güvenlik Kurumu yayınladığı resmi ilana göre toplamda  550 kamu personeli alacaktı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi merakla beklenen yerleştirme sonuçlarını resmen açıkladı.



Sosyal Güvenlik Kurumu yayınladığı resmi ilana göre toplamda  550 kamu personeli alacaktı. 550 kamu personeli alımı için başvurular 18 ile 24 Mart tarihleri arasında kabul edilmişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi merakla beklenen sonuçları resmen açıkladı. Sonuçları heyecanla bekleyen vatandaşlar söz konusu yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ulaşabilirler.

SGK 550 kamu personeli alımı sonuçları 3 Nisan 2022 resmen açıklandı! İşte sonuç listesi!

ÖSYM'nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“KPSS-2022/6: Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. 18-24 Mart 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/6 Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 01 Nisan 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.”

Ev almak isteyenlere müjde! SGK'dan faizsiz konut kredisi kampanyası! İşte ayrıntılar!

Çalışan annelere SGK’dan müjde! 1629 TL’lik destekte süre 5 ay daha uzatıldı

SGK açıkladı! 2021'de 10 milyar lira harcandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön