24 / 04 / 2024

Shaq O’Neal Florida'daki evini yeniden satılığa çıkardı!

Shaq O’Neal Florida'daki evini yeniden satılığa çıkardı!

NBA'in efsane basketbolcularından Shaq O’Neal Florida'daki evini yeniden satılığa çıkardı. Ünlü basketbolcunun evinde 12 oda yer alıyor. 



Basketbol dünyanın efsane isimlerinden Shaquille O’Neal'ın başı Florida'daki eviyle dertte. Sözcü'de yer alan habere göre; 2018'den beri evini satamayan Shaquille O’Neal, evini yeniden satılığa çıkardı. 

Florida’da 12 yatak odalı ve 17 araçlık bir otoparkının bulunduğu ev yaklaşık 12 dönümlük bir arazi üzerinde yer alıyor. 2018 yılından beri evini satmaya O’Neal, Ocak ayında bir alıcı ile anlaşmıştı. Fakat bir süre sonra alıcı evi satın almaktan vazgeçince Shaq evini yeniden satışa çıkardı.

Shaq O’Neal Florida daki evini yeniden satılığa çıkardı!

2018 yılında 28 milyon dolara evini satılığa çıkaran Shaq’in Ocak ayında 16.5 milyon dolara anlaştığı belirtildi. Fakat Shaq’in alıcının vazgeçmesinden dolayı yine fiyatta indirime gitmeyi düşündüğü ifade edildi. 

Orlando’nun dışındaki Louise ve Butler göllerinin arasında konumlanan evde 12 kişilik bir masa, dev bir mutfak adası, Olimpik yüzme havuzu boyutlarından çok daha büyük bir havuz yer alıyor. Evin içerisinde bütün ekipmanlara sahip bir basketbol sahası yer alırken, basketbol sahasında Shaq’in 2006 yılında şampiyonluk kazandığı Miami Heat’in logosunun da olduğu öğrenildi.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!


Geri Dön