28 / 03 / 2024

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın oturduğu villayı satılığa çıkardı!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın oturduğu villayı satılığa çıkardı!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı 13 milyon Euro'ya satılığa çıkardı. Subaşı, yeni ev arayışına girdi.



Geçtiğimiz Kasım ayının sonunda 1 yıllık evliliklerini sonlandıran Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında sular durulmuyor. Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Bu sırada Acun Ilıcalı'da Şeyma Subaşı'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı satışa çıkardı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Subaşı, yeni ev arayışına girdi.

13 milyon liralık villa

Şeyma Subaşı ile kızı Melisa'nın Kuruçeşme'de oturduğu villa 13 milyon liraya satışa çıktı. Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın kendisine düğün hediyesi olarak aldığı Kuruçeşme'deki Boğaz manzaralı eve veda edecek. 

''Ev bakıyorum''

Boşandıktan sonra kızı Melisa'yla birlikte Kuruçeşme'de yaşayan Şeyma, Acun Ilıcalı evi satma kararı alınca taşınmak için hazırlıklara başladı. Kuruçeşme'deki evin akıbetinin ne olacağı yönündeki soruya, "O çıktı, şimdi ben de çıkacağım. Acun boşanma olduktan sonra hemen kendine başka bir ev buldu. Şimdi ben de bakıyorum" şeklinde cevap verdi.

Mütevazı 3+1 dairelere bakıyor

Acun Ilıcalı, Kuruçeşme'deki villayı emlakçı aracılığıya değil tanıdıklar aracılığıyla satma kararı aldı. Hazırlık sürecinde olan Subaşı ise soluğu emlakçıda aldı. Sosyal medya fenomeni Şeyma da Bebek'te kendine göre mütevazı 3+1 dairelere bakıyor. 

Acun Ilıcalı Kuruçeşme'den ev aldı!


Geri Dön