28 / 03 / 2024

Sharman Zekeriyaköy Konutları'nda 590 bin TL'ye dubleks!

Sharman Zekeriyaköy Konutları'nda 590 bin TL'ye dubleks!

Firma: Tes Gayrimenkul

Proje: Sharman Zekeriyaköy

Sharman Zekeriyaköy projesi 2.etapta sınırlı sayıdali dubleksler 590 bin TL'den satışa sunuluyor...



Sharman Zekeriyaköy'de birinci etabın iskan onayı alındı. Birinci etapta az sayıda villa kaldı. 2. Etapta sınırlı sayıdaki dubleks için geçerli fırsatlar şöyle:  3+1, 138 m2 bahçe dubleksinin fiyatı 590,000 TL, 3+1, 155 m2 çatı dubleksinin fiyatı 590,000 TL.


Bu etabın teslim tarihi Ağustos 2013. Projede tüm villa ve bahçe dublekslerinin kendi kullanımlarına ayrılmış bahçeleri bulunuyor.


Sharman Zekeriyaköy projesi  Tes Gayrimenkul  tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de “Doğal” Olarak İstanbul sloganı ile hayata geçiriliyor.


Proje kapsamında; yüzme havuzu, fitness salonu, şelaleler, toplantı ve kapalı oyun salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alıyor.


Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde yer alıyor. Tamamı orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan projede, iki etapta toplam 42 bağımsız bölüm inşa ediliyor.


Proje, inşaat sektöründe 25 yılı aşan deneyime sahip Tes Yapı ve iştiraki Tes Gayrimenkul tarafından gerçekleştiriliyor.


Sharman Zekeriyaköy, konumu ile de bir adım önde. Faaliyete geçmiş olan Sarıyer –Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında.


British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı başında.


Zekeriyaköy, İstanbul’un en önemli merkezi iş alanı olan Maslak -Levent bölgesine en yakın düşük yoğunluklu yerleşim alanı. Zekeriyaköy’den Maslak-Levent bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli tamamlandı. Tünel ile Zekeriyaköy’den Maslak’a ulaşım süresi 10 dakikanın altına düşüyor.


www.sharman.com.tr

0530 252 28 38 - 0530 762 43 98


projeye sor



Geri Dön