28 / 03 / 2024

zekeriyaköy sharman satılık dubleks

zekeriyaköy sharman satılık dubleks

Sharman Zekeriyaköy projesi 2.etapta sınırlı sayıdali dubleksler 590 bin TL'den satışa sunuluyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Nef Ataköy 22 satılık daire fiyatları!

Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Nef Ataköy 22 projesi 1.269 konuttan meydana geliyor. Nef Ataköy 22 satılık daire fiyatları 822 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Uplife satılık ev fiyatları!

Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen Uplife Evleri Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kadıköy Uplife satılık ev fiyatları 484 bin TL'den başlıyor.

Bakırköy City satılık ev fiyatları!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

zekeriyaköy sharman satılık dubleks Haberi

zekeriyaköy sharman satılık dubleks

Sharman Zekeriyaköy'de birinci etabın iskan onayı alındı. Birinci etapta az sayıda villa kaldı. 2. Etapta sınırlı sayıdaki dubleks için geçerli fırsatlar şöyle:  3+1, 138 m2 bahçe dubleksinin fiyatı 590,000 TL, 3+1, 155 m2 çatı dubleksinin fiyatı 590,000 TL.


Bu etabın teslim tarihi Ağustos 2013. Projede tüm villa ve bahçe dublekslerinin kendi kullanımlarına ayrılmış bahçeleri bulunuyor.


Sharman Zekeriyaköy projesi TES Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de “Doğal” Olarak İstanbul sloganı ile hayata geçiriliyor.


Proje kapsamında; yüzme havuzu, fitness salonu, şelaleler, toplantı ve kapalı oyun salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alıyor.


Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde yer alıyor. Tamamı orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan projede, iki etapta toplam 42 bağımsız bölüm inşa ediliyor.


Proje,...