27 / 04 / 2024

Sheraton Ataköy, iş dünyasına altın terapisi yapacak

Sheraton Ataköy, iş dünyasına altın terapisi yapacak

Sheraton Ataköy içindeki Positive Spa merkezi, iş dünyasını altın masajı ile dinlendirecek



Denizciler Ataköy Turizm ve Yatırım AŞ'nin (DATİ), Özelleştirme İhalesi'nden 2004 yılında aldığı Ataköy arazisindeki ilk yatırımı olan Sheraton Ataköy oteli, işadamlarına altın terapisi yapacak. Daha önce Holiday Inn Oteli olarak hizmet veren ve yenilenerek Nisan ayında açılan otel, bünyesinde bulunan Positive Spa& Fitness Center'da altın ile dinlendirecek. Altın terapisi vücuttaki enerji akışlarının düzenlenmesine yardımcı oluyor, romatizma ağrılarına ise iyi geliyor. Sheraton Oteli Genel Müdür Vekili Türkan Sönmez "Altın terapisi özellikle yoğun ve stressli çalışan insanlara iyi geliyor. 22 ya da 24 ayar altın parçacıklarından oluşan masaj yağı vücuda uygulanıyor. Hücrelerin yenilenmesine yardımcı olan bu terapi yöntemi vücuttaki oksijenin artmasını ve zihin ve ruhun da dengelenmesini sağlıyor" diye konuştu. Altın terapisini dünyada Carmen Electra, Madonna, Sheron Stone ve Jennier Lopez gibi ünlülerin tercih ettiği biliniyor.

YATIRIM 5 YILDA GERİ DÖNECEK
Bu arada 60 milyon dolara yenilerek Nisan ayında açılan otelde eski iletme anlayışına son verdiklerini söyleyen Sönmez, oteli kitle turizminden ok bir iş oteli olarak konumlandırmak istediklerini belirtti. Sönmez, "Müşterilerimizin yüzde 70'ini kurumsal ve şirket müşteriler, yüzde 20'sini gruplar yüzde 10'unun ise turistlerden oluşmasını hedefliyoruz" dedi. Sönmez yatırımı 5 yılda geri döndürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

STARWOOD MARKALARIYLA GÖRÜŞÜYOR
Dati, Ataköy projesindeki diğer turizm ve eğlence ünitelerinin işletmesi için Starwood Grubu bünyesindeki Le Meridien, Four Points Sheraton, Elements ve Aloft markalarıyla görüşüyor. Sönmez, proje içinde yer alan uzun dönem konaklamalı misafirlere yönelik otel yatırımı için tekrar harekete geçtiklerini söyledi. Sönmez "Yakın dönemde markalardan birine karar vereceğiz" dedi.
Sabah


Geri Dön