26 / 04 / 2024

Shiba Coin'de büyük yükseliş!

Shiba Coin'de büyük yükseliş!

Dogecoin'in katili şeklinde çıkarılan Shiba Inu sert yükseliş gösteriyor. Aylardır yatırımcısına zarar ettiren Shiba'daki yükseliş hareketi yeni umutlar da doğurdu.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Shiba Inu Kripto Para birimi hızlı yükseliş gösteriyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre, geçtiğimiz Mayıs'tan itibaren büyük kripto para borsalarında işlem gören Shiba Inu bir yatırımcılarına kaybettirmişti. Kripto paralara güvenen yatırımcılar küçük paralarla milyonlarca Shiba Inu alarak zengin olma hayalleri kurmuştu. Fakat fiyatı uzun zamadır stabil olarak seyreden Shiba yatırımcılarını üzmüştü.

Uzun zaman 0.000007 Dolar seviyesinde işlem gören Shiba, geçtiğimiz günlerde hareketlendi. Hanesinden bir sıfırı silen Shiba Coin 0.00001514 dolar seviyelerine çıktı. Son 24 saatte 38.2 trilyon Shiba Coin işlemi yapılırken piyasa değeri de 5.2 milyar dolara ulaşmış oldu. Toplam olarak dolaşımda 394.796.000.000.000 adet olan Shiba Coin'in toplam arzı da 1.000.000.000.000.000 seviyesinde.

Shiba Coin de büyük yükseliş!

FİYATI ARTTI MI?

Shiba Coin'in fiyatı 0.00001526 dolar seviyesine ulaştı ve ve sık sık gündeme gelen Shiba Coin bir sıfırı daha hanesinden sildi. 2 günlük sürede yatırımcısına yüzde 84 kazandırmış olan Shiba Coin'in istikrar yakalaması beklentisi devam ediyor. Birçok yatırımcı bol sıfırlı fiyatları sebebiyle milyonlarca satın alıp ilerleyen senelerde prim yapmasını bekliyordu.

BITCOIN DE YÜKSELİYOR

Sık sık gündeme gelen Bitcoin de 50 bin dolar sınırına yaklaştı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin gün içinde en düşük 48 bin 604 dolar, en yüksek 49 bin 750 dolar şeklinde açıklandı.

Shiba Coin de büyük yükseliş!

ETHEREUM NE OLDU?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Ethereum da 3400 doları aştı. Kripto para birimi Bitcoin'deki toparlanma ve kripto para piyasalarındaki hacmin artmasıyla beraber diğer bir kripto para birimi olan Ethereum'un tarihi zirvesi olan 4136 doları test etmesi bekleniyor.

DOGECOIN YÜKSELECEK Mİ?

Milyarder iş adamı Elon Musk tarafındann desteklene Dogecoin ise kayda değer bir hareketlilik göstermedi.

 

Kripto paralar değerleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön