29 / 03 / 2024

Shining Star Awards'ta belediye projeleri ödüllendirilecek!

Shining Star Awards'ta belediye projeleri ödüllendirilecek!

Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2015 - Eğlence Ödülleri”nin aday belirleme süreci 1 Temmuz 2015 itibariyle başlıyor.



Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2015 - Eğlence Ödülleri”nin aday belirleme süreci 1 Temmuz 2015 itibariyle başlıyor. Başarılı park, bahçe ve rekreasyon alanları konusunda her geçen gün farklı projelere imza atan belediyeler için “En Başarılı Belediye Parkı” kategorisinde başvurular gerçekleşecek. Kültürel miraslarımızı gelecek kuşaklara aktarmakta en etkili kuruluşlardan; müzelere yönelik“En Başarılı Müze ve Ören Yeri” kategorisi yer alıyor. Ayrıca “En Başarılı Festival” başlığıaltında il, ilçe ve Belediyelerin bölgesel çalışmalarına göre de ilgili kurumlar Shining Star Awards 2015”e başvuruda bulunabilecekler. ATRAX Fuarı kapsamında düzenlenecek yarışma için adaylar www.eglenceodulleri.com adresinden başvurularını online gerçekleştirebilecekler.



Shining Star Awards,Türkiye’de eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri mercek altına alıyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ödül töreninde, 2014 yılında; En Başarılı Belediye Parkı Kategorisindeçok güçlü adaylar içerisinde en fazla öne çıkan 2 aday olan100.yıl Atatürk Kültür Parkı – Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Harikalar Sahili–Kocaeli Derince Belediyesi’ne ödülleri verildi. En Başarılı Müze ve Ören Yeri Kategorisindede Mardin Müzesi’ne ve En Başarılı Festival Kategorisinde  İzmir  Uluslararası Kukla Günlerine ödülleri taktim edildi.


13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri” 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.


Yarışma;Eğlence Temalı Tesisler, Parklar, Belediye Parkları, Otel ve AVM Eğlence Alanları, Müze ve Ören Yerleri, Su Parkları, Lunapark, Paintball, Sinema, Go-Kart, Bowling, Akvaryum, Etkinlik Firmalarını, Sektör Firmalarının Ürünlerini ve Yatırımcılarını, Aynı Zamanda Belediye, Otel, AVM, Toplu Konut Ve Diğer Kapalı- Açık Eğlence Alanı İçin Tasarlanmış Uygulanmaya Başlanmış ya da Henüz Uygulanmamış; Bünyesinde Eğlence, Aktivite ve Spor Alanları, Bilim –Kültür Parkları, Özel Aktivite ve Dinlenme Alanları, Rekreasyon Alanları vb. bulunduran yeni projeleri kapsamaktadır.



Geri Dön