23 / 04 / 2024

Shining Star Awards 2019 ödülleri 14 Şubat'ta verilecek!  

Shining Star Awards 2019 ödülleri 14 Şubat'ta verilecek!  

ATRAX Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri fuarında, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımların yapıldığı  projeler, Shining Star Awards ile ödüllendirilecek...



ATRAX Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri fuarı, bu yıl  ‘Mutlu Şehirler’ Fuar Teması ile 8. kez düzenleniyor. Fuarda, daha fazla sosyalleşme ve aktivite imkanı sağlayan, şehir halkının mutluluğuna odaklanmış eğlence ve rekreasyon projelerini ön plana çıkarıyor.

Dünya nüfusunun yüzde 55’i kentlerde yaşarken, 2030'da ise bu oranın yüzde 60’a ulaşması öngörülüyor. İki kişiden birinin şehirde yaşadığı günümüzde sürdürülebilir bir toplum yapısı için eğlence ve rekreasyon faaliyetleri de her geçen gün çoğalıyor. Bu kapsamda eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması Shining Star Awards 2019 ile beraber belediyelerden AVM’lere, otellerden üniversitelere kadar birçok kurumun şehir halkının mutluluğuna odaklanan projeleri, sektörün önemli isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek ve 14 Şubat Cuma günü Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenecek görkemli gecede ödüller verilecek.

Şehirlerde yaşama eğiliminin yükseldiği 21. yüzyılda, zamansızlık kavramı artarken sosyalleşme olgusu da giderek azalıyor. Bu durum ile birlikte gerek devlet kurumları gerekse özel sektör, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımlar yapmak için çalışıyor. Bu yatırımlar ise Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020 kapsamında 14 Şubat Cuma günü Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenecek eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması Shining Star Awards 2019 ile ödüllendirilecek. Son zamanların en gözde yatırım alanlarından biri eğlence sektöründe 17 kategoride başarılı çalışmaların ödüllendirildiği organizasyon mutlu şehircilik kavramının gelişimine de önemli katkılar sunuyor.

Öğrenciler sektör öncüleri ile bir araya geliyor

Üniversitelere özel kategorinin de bulunacağı yarışma ‘Mutlu Şehirler’ kurmanın önemini anlatacak. Beyin fırtınası da yaşatacak programda, şehir halkının bireysel gelişimini destekleyecek ve mutluluğuna katkı sağlayacak; park, peyzaj-eğlence ve sportif alanları ile birlikte tüm aktivitelere yönelik öne sürülen fikirler öne çıkacak. Rekreasyon, İletişim, Spor Bilimleri, Mimarlık, Peyzaj Mimarları, Şehir Planlamacıları Bölümlerini kapsamına alan yarışma, farklı disiplinler arası koordinasyonu sağlayarak üniversiteleri, üreticiler, yatırımcılar, etkinlik yöneticileri ve hizmet alıcıları (belediye-otel-AVM-kurumsal firmalar vs) ile buluşturuyor. Öğrencileri sektör ile bir araya getirecek yarışma ile üniversite gençlerinin kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını amaçlıyor.


 


Geri Dön