28 / 03 / 2024

Sibel Can, Kaşmir Göl Evleri reklam filminden 2,5 milyon dolar alacak!

Sibel Can, Kaşmir Göl Evleri reklam filminden 2,5 milyon dolar alacak!

2006 yılından bu yana Kaşmir Halı'nın reklam yüzü olan Sibel Can, şimdi de aynı firmanın inşaat reklamlarında rol almaya başladı. 1,5 milyon dolar alan ünlü şarkıcı bir inşaat firmasıyla 2,5 milyon dolara anlaştı...



Son oynadığı halı reklamlarından 1,5 milyon dolar alan ünlü şarkıcı bir inşaat firmasıyla 2,5 milyon dolara anlaştı.2006 yılından bu yana  Kaşmir Halı'nın reklam yüzü olan Sibel Can, şimdi de aynı firmanın inşaat reklamlarında rol almaya başladı. Son oynadığı halı reklamından yıllık 1.5 milyon dolar alan Sibel Can, inşaat reklamı için ücretine 1 milyon dolarlık zam yaparak 2.5 milyon dolara anlaşma imzaladı. 


10 MİLYON DOLAR KAZANDI 


Böylece sanat dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olan Sibel Can, servetinin büyük bir bölümünü sahnelerden değil, rol aldığı reklam filmlerinden kazandı. 7 yıl aralıksız olarak rol aldığı Kaşmir Halı'nın reklam filmlerinden yaklaşık 10 milyon dolar kazanan ünlü sanatçı, kazancının büyük bir bölümünü gayrimenkule yatırdı, istanbul'da çok sayıda evi olan sanatçının Amerika ve Fransa'da da evi bulunuyor. 


Bugün Gazetesi 


Geri Dön