23 / 04 / 2024

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Bankalardan iddialı bir faiz hamlesi geldi. Şubat ayında gelen bu flaş hamle; taşıt, ev ve ihtiyaç kredilerinde görüldü. Bankaların faiz oranları şöyle…



Bankalar şubat ayı için faiz oranlarını açıkladı. Vatandaşlar da bu haberlerden sonra kendilerine uygun faizlerle kredi arayışına girdi. Vatandaşlar en çok ev, araba ve  ihtiyaçları için uygun faizli krediler arıyor.

1 Şubat 2023 tarihinden itibaren taşıt, konut ve ihtiyaç kredileri için faiz oranlarını açıkladı. Kamu bankaları ortalama 1.69 ila 3.75 arasında faiz oranı sunuyor, özel bankalar ise ortalama faiz oranları biraz daha yüksek.

Kamudanhaber'de yer alan bilgileri göre Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, konut kredisi için 0.69 faiz oranı sunuyor ve taşıt kredisi faiz oranları %1.20 olarak belirlendi.

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Şubat ayında, bankalar arasında müşteri kazanma rekabeti başladı ve faiz oranları düştü. Güncel faiz oranlarının düşük olması, acil nakit paraya ihtiyacı olan veya ev veya araç almak isteyen vatandaşların bankalara yönelmelerine olanak veriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön