19 / 04 / 2024

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.



Siemens Ev Aletleri, FQ1 serisi MK860FQ1 kompakt mutfak robotu ile mutfakta her türlü zorlu işi üstlenerek yemek yapmayı keyfe dönüştüren en yeni ürününü sunuyor. Siemens’in yeni mutfak robotu ile doğrama, karıştırma, çırpma, kesme, dilimleme, rendeleme, hamur yoğurma ve narenciye sıkma gibi 45 farklı fonksiyon yerine getirilebiliyor. Yenilikçi özelliklerinin yanı sıra zengin aksesuarları ve fonksiyonları, güçlü performansı ile dikkat çeken robot, kompakt yapısı sayesinde de her mutfakta, dağınıklığa yol açmadan rahatlıkla kullanılabiliyor. Çelik görünümü ve estetik tasarımı ile de göz alan Siemens’in yeni robotu, mutfakların en güzel köşesini hak ediyor.

 

Yüksek performanslı mini doğrayıcı, çok fonksiyonlu keskin bıçak, hamur yoğurma aparatı, çift taraflı ikişer adet dilimleme ve rendeleme diski; krema, yumurta ve hafif hamurlu karışımlar için paslanmaz çelik çırpıcı, narenciye sıkacağı ile robot mutfakların en zorlu işlerinin üstesinden kolaylıkla geliyor.

 

Siemens MK860FQ1 mutfak robotu 1250 watt’lık güçlü motoru ile kullanım kolaylığı sunuyor.

3.9 litrelik geniş haznesi, 750 gr un ve malzeme kapasitesi robotun kullanımı kolaylaştıran diğer özellikleri arasında yer alıyor. Aksesuar çantasında yer alan ve tercihe bağlı seçilebilecek aksesuarlar da Siemens’in yeni yardımcısını daha da cazip hale getiriyor. Julienne diski, küçük ev aletleri aksesuarları, patates kızartması kesme diski ve doğrayıcıya isteğe bağlı olarak sahip olunabiliyor. 

 

Güvenli bir kullanım için karıştırma kabı ve mikserindeki emniyet kilitli kapak aksamı ile fark yaratan robot, kaymayı engelleyen lastik ayakları ile sarsıntısız bir şekilde çalışıyor. Böylelikle mutfakların şeflerine sadece yemek yapmanın keyfi ve mutluluğunu yaşamak kalıyor.

 



Geri Dön