19 / 04 / 2024

Şifasuyu Konakları'nda 700 bin TL'ye! Hemen teslim!

Şifasuyu Konakları'nda 700 bin TL'ye! Hemen teslim!

Şifasuyu Konakları'nda son 6 konutun satışı devam ediyor



Sarıyer'de inşa edilen Şifa Suyu Konakları toplam 36 konuttan meydana geliyor. Fiyatların 700 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değiştiği projede konutlar peşin fiyatlarla satılıyor. Özel bir banka anlaşmasının olmadığı projede firma bünyesinde de herhangi bir ödeme planı çıkarılmıyor.

Topkapı İnşaat tarafından hayata geçirilen projede geçtiğimiz yıldan bu yana yaşam devam ediyor. Satışı devam eden 6 adet konutun olduğu Şifa Suyu Konakları'nda teslimler hemen yapılıyor.

Satıştaki konutların alanları 310 metrekare ile 335 metrekare arasında değişiyor. 4+1 bahçe dubleksleri ile 5+1 çatı dublekslerinin kaldığı proje için Garanti Bankası ve Finans Bank'tan konut kredisi kullanılabiliyor.

Toplam arsa alanı 13 bin metrekare olan Şifasuyu Konakları, Tarihi Şifa Suyu Korusu bitişiğinde bulunuyor. Site Çayırbaşı-Sarıyer Tüneli sayesinde Maslak, Levent ve Zincirlikuyu'ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Yürürlükteki T.C. Bayındırlık Bakanlığı Standartları, deprem ve yangın yönetmeliklerine göre projelendirilen Şifasuyu Konakları, deprem riskini minimalize eden yapı biçimi ve 7/24 özel güvenliği ile huzur dolu bir yaşam sunuyor.

Bloklar ortada zengin, geniş ferah bir avlu ve bu avluda bulunan yüzme havuzu, SPA ve spor merkezinin çevresine yerleşecek şekilde tasarlandı.

Yangın güvenliği, genel alanlarda springler sistemleri ve yangın sensörleri ile denetleniyor.

Sarıyer Şifa Suyu Konaklarında, ses, görüntü, iletişim, aydınlatma, ısıtma, serinletme internet gibi tüm elektrikli araç ve gereçler konut sahiplerinin kumandalarında. Uzaktan kumanda tuşuna basılarak istenilen fonksiyon çalıştırılabiliniyor ve eve gelinmeden dahi ortam hazırlanabiliyor

0 212 242 31 44

www.sifasuyukonaklari.com

www.topkapiinsaat.com

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön