28 / 03 / 2024

Sıfır km Mazda C-X5 kaç TL oldu? İşte Mazda C-X5 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Mazda C-X5 kaç TL oldu? İşte Mazda C-X5 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Mazda C-X5 'in Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Peki sıfır km Mazda C-X5'in fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Mazda C-X5 10 Şubat 2023 fiyat listesi...



Mazda'nın popüler modeli C-X5'in Şubat ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki orta ölçekli SUV Mazda CX-5'in sıfır km fiyatı ne kadar oldu? 2023 model  Mazda CX-5 kaç TL'ye satılıyor? İşte Mazda C-X5 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Daha yüksek kalite standartlarında bulunan ve gelişmiş özelliklere sahip olan orta boy bir SUV olarak Mazda CX-5, hem sürücü hem de yolcu için lüks, performans ve sürüş konularında idealin üstünde olanaklar tanıyor. İnsan odaklı Skyactiv teknolojisi, gelişmiş KODO - Hareketin Ruhu tasarımı ve gerçek ahşap ve Nappa deriden yapılmış sofistike iç mekanı ile Mazda C-X5, son derece akıcı ve keyifli bir sürüş için alıcılarını bekliyor.

Sıfır km Mazda C-X5 kaç TL oldu? İşte Mazda C-X5 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Mazda'nın akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi i-Activ, CX-5'e sonsuz yol tutuşu sağlarken, yenilikçi G-Vectoring Control Plus, en yeni Skyactiv teknolojisini kullanıyor.

İç mekan, krom dikişli direksiyon simidi, çerçevesiz dikiz aynaları ve birinci sınıf siyah tavan gibi ayrıntılarla, yetenekli ustaların titiz çalışmasının sonucu olarak ortaya çıkan tasarım ilk görüşte kendisine hayran bırakıyor. Tasarımda sürüş keyfini yükseltmek için ahşap, deri ve krom gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanılırken sürücünün ve yolcularının rahat bir yolculuk edebilmeleri için tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.

Peki Mazda C-X5'in teknik özellikleri neler? İşte Mazda C-X5'in teknik özellikleri ve 10 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön