19 / 04 / 2024

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.




Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi hız kesmeden sürüyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın bulunduğu projenin inşaatı gün yüzüne çıktı.


Zemin altında 4 katlı otoparkın yer aldığı projenin otopark kısmında sona gelindi. Dördüncü katının çalışmaları tamamlanmak üzere olduğu projede çalışmalar sürüyor. Otopark inşaatının tamamlanması ile birlikte meydan ve ticari birimlerin inşaatına başlanacak olan projenin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu: “Projelerimizin tamamlanması ile Şile içerisinde oluşturulacak ulaşım ve gezi sirkülasyonunda Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projemizle başlayıp Liman mevkii, sahil, Şile Kalesi, Maşatlık Parkımız, Tarihi Şile Feneri, Kültür Merkezimiz, Spor Merkezimiz ve Kumbaba Moteli ile hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz bir tur keyfi yaşayacak. Sıkılmadan, sosyal aktivitelerle dolu güzergahları ziyaret ederek Şile’nin keyfini çıkarabilecekler. Şile, tüm bu projeler aynı anda faaliyet göstermeye başladığında açık hava AVM’si konumunda bir yapıya sahip olacak” diye konuştu.



Şile Belediyesi



Geri Dön