25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta sona gelindi!

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Katlı Otopark projesinde sona gelindi.



 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kentteki otopark sorununu çözmek için yapımına başladığı Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında son çıkış rampasının inşaatına başlandı.

 

İKİ GİRİŞ-ÇIKIŞLI OLACAK

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehrin merkezinde toplam bin 500 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü bulunacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.

 

MODERN MİMARİYE SAHİP OLACAK

 

Modern mimariye sahip olan Kahramanmaraş Arasta Katlı Otopark projesinde araç giriş çıkışları, araç tanıma sistemleri her katta dolu boş otopark sayısı gibi modern özelliklere sahip olacak. 

Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde inşa edilecek.

 

3 BLOKTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Arasa Katlı Otopark A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşuyor. İnşaat çalışmalarında sona gelinen Arasa Çok katlı otopark projesinde dış giydirme çalışmaları başladı.

 

 


Geri Dön