18 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



İstanbul Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group  İmsa İnşaat  tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Şile'nin ilk markalı ve içinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı. Karadeniz sahil yolunun, 3. köprüye bağlantı yollarının Şile'den geçmesi, İzmit Körfez Geçişi, Kurtköy havalimanına yakın oluşu gibi faktörlerin değer kattığı Kilia Konakları, Şile'yi kuşbakışı görüyor ve limana 600 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Toplamda 104 adet tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nın 2. etabında 52 konak bulunuyor ve konakların teslün tarihi ise 36 ay sonra. Kilia Konakları, İstanbulluların olduğu kadar Ortadoğulu yatırımcıların da dikkatini çekiyor. 83 bin metrekarelik bir inşaat alam üzerinde yükselen Küia Konakları A, B ve C olmak üzere 3 ayrı tipte tripleks konaktan oluşuyor. 


Kilia Konakları'nda A tipi konakların satış fiyatı 650 bin dolardan, B tipi konakların satış fiyatı 850 bin dolar ve C tipi konakların satış fiyatı ise 2 milyon dolardan başlıyor. 


Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr


Dünya Gazetesi 


projeye sor



Geri Dön