19 / 04 / 2024

Silence Istanbul Hotel Kongre Merkezi 2013 başlarında açılacak!

Silence Istanbul Hotel Kongre Merkezi 2013 başlarında açılacak!

Ataşehir’in merkezinde konumlanan, şıklık ve konforu bir arada yaşayabileceğiniz “Silence Istanbul Hotel Kongre Merkezi” açılış için geri sayıma başladı…




Ataşehir Merkez’de yer alan; İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına 23 km uzaklıktaki Silence Istanbul’un 5 Yıldızlı oteli için açılış, 2013’ün ilk çeyreğinde planlanıyor. “Silence Istanbul Hotel  Kongre Merkezi”  bölgeye getireceği dinamizm ve profesyonel kadrosu ile sektöre, misafirlerine kendilerini evlerinde hissettirecek kadar iddialı giriyor. 


5 ve 4 Yıldızlı iki yepyeni otel ve kongre merkezi…

“Silence Istanbul Hotel Kongre Merkezi”  iki otelinde toplam 592 oda ’1200’ yatak kapasitesi ile bölgeye büyük değer katacak. Öncelikli açılışı planlanan 5 yıldızlı otelde misafirler için farklı ihtiyaçlara yönelik; 269 Superior, 61 Executive, 2 Corner Suit, 1 Execuive Suite, 2 Deluxe Suit, 2 King Suit, 3 Engelli olmak üzere toplamda modern ve konforlu 340 oda bulunuyor.

Otelde konaklarken misafirlerin penceresi ister Prens Adalarının görkemli ve dinlendirici manzarasına açılsın, ister panaromik şehir manzarasına, hiç fark etmiyor. “Silence Istanbul Hotel & Kongre Merkezi”  misafirlerine unutulmaz bir konaklama tecrübesi yaşatarak ruhlarını da tatmin etmeyi hedefliyor.   


İş Toplantılarında Cazibe Merkezi Olacak…

“Silence Istanbul Hotel Kongre Merkezi” Bölgede bulunan Finans ve İş Merkezlerinin vazgeçilmez destinasyonu olacak. 


Gün ışığı alan; 7m tavan yüksekliğinde ve 1500 m2 genişliğinde 3’e bölünebilen ana salonu, 900 m2’lik alternatif salonu ile toplamda 15 tam donanımlı toplantı salonuna sahip olan “Silence Istanbul Hotel & Kongre Merkezi” nde misafirler; tüm toplantı, konferans ve davetlerini son teknolojilerden faydalanarak eksiksiz organize edebilecekler. “Silence Istanbul Hotel Kongre Merkezi”nin eşsiz mutfağı; tecrübeli aşçıları ve kaliteli restoranları ile birleşerek misafirlerin hem göz hem de damak zevkine fazlasıyla hitap edecek. 


Hem Alışveriş Hem İş…

Silence Istanbul Hotel’in hemen yanı başında konumlanan Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde; 292 yerli ve uluslararası seçkin A+ mağaza ve butik dükkân, dokuz sinema,  tiyatro salonu, bowling merkezi, çocuk bahçesi ve popüler restoranları misafirlere büyük kolaylık sağlayacak. 


Geri Dön