23 / 04 / 2024

şžili 'nin mobilya sıkıntısını Gaysan çözecek!

şžili 'nin mobilya sıkıntısını Gaysan çözecek!

Dar mekanlara alternatif çözümler sunan Gaysan, Güney Amerika pazarına Holywood starı Coti de Pablo ile girdi. Türkiye 'de de beğeni ile izlenen NCIS dizisinin başrol oyuncusu, “şžili 'de evler çok küçük olduğu için mobilya konusunda büyük sıkıntı yaşanı



Yaklaşık bir sene süren araştırmalarımız sürecisinde Gaysan 'ı tanıdım ve ürünlerine hayran kaldım. şžili 'nin mobilya sıkıntısını Gaysan ile çözeceğiz ve Gaysan 'ın şžili 'deki yeni yüzü ben olacağım ” dedi.

Türkiye 'de 1986 'dan beri açılır kapanır ve hareketli modüler mobilya üretimi yapan ilk ve tek firma olan Gaysan, inovatif ve çok fonksiyonlu ürünleriyle dar mekanları maksimum düzeyde kullanım imkanı sağlıyor. ‘Hayatınıza Yer Açın ' sloganıyla özellikle küçük metrekareli yaşam alanlarını birden fazla amaca yönelik kullandıran Gaysan, yurtdışı yatırımcıların da gözdesi oldu.

şžİLİ 'NİN FONKSİYONEL MOBİLYA SIKINTISI GAYSAN İLE çÖZÜLECEK
Holywood starı Coti de Pablo 'nun, şžili 'de mimari ve dekorasyon üzerine şirketi bulunan annesi Maria Olga Fernandez, ülkesinde dar mekanlara alternatif çözümler sunabilecek bir mobilya şirketinin olmadığını söyledi. Bir Amerika seyahatinde açılır kapanır duvar yataklarını gördüğünü ve bunun üzerine pazar araştırmalarına başladığını ifade eden Fernandez, “şžili 'de en büyük ihtiyaçlardan biri dar alanlarda kullanılabilecek alternatif mobilyalar. çünkü evlerimiz çok küçük. Seyahatim sırasında bu ihtiyaca ticari olarak yaklaşabileceğimi düşündüm ve 1 sene boyunca dünyanın çeşitli yerlerine giderek incelemelerde bulundum. Araştırmalarım sonunda bu tarz mobilyaları fabrikasyon olarak profesyonelce üreten dünyadaki 2 firmadan biri olan Gaysan ile anlaştık. Güney Amerika sektörü, bu tarz mobilyayla ilk kez tanışacak ama sektörde bomba etkisi yaratacağına ve çok kısa süre içerisinde hızla ilerleyeceğine eminim ” dedi. Türkiye 'de de beğeni ile izlenen NCIS dizisinin başrol oyuncusu Coti de Pablo ise, annesinin kendisine bu fikri anlattığında çok heyecanlandığını söyleyerek, “Ülkemizde bulunmayan hareketli mobilya konusuna annemin duyarlı yaklaşımı beni çok heyecanlandırdı. Bu süreçte Gaysan 'ı tanıdım ve tasarımlarına hayran kaldım. Gerçekten dar mekanlarda mucizeler yaratıyor ve kesinlikle çok şık çözümler sunuyor. şžili 'nin mobilya sıkıntısını Gaysan ile çözeceğiz ve Gaysan 'ın şžili 'deki yeni yüzü ben olacağım ” ifadesini kullandı.

GÜNEY AMERİKALILARIN HAYATLARINA YER AçACAĞIZ!
Gaysan Genel Müdürü Can Özdemir ise, Maria Olga Fernandez 'den böyle bir teklifin gelmesinin ardından yaklaşık 2 aylık bir süreçte numune çalışmaları yaptıklarını söyledi. şžili 'ye gönderilen numunelerin büyük ilgi gördüğünü belirten Özdemir, “Numune ürünlerimiz arasında son tasarımlarımız da yer alıyordu. Mobilyaların hem kalitesine hem de tasarımlarına hayran kaldılar. Hemen ardından İstanbul 'a gelerek Gaysan ile şžili distribütörlüğü konusunda anlaşma imzaladık. Bu bizim için hem büyük bir onur hem de büyük bir mutluluk ” diye konuştu. Bu çerçevede alınan siparişin haziran ayı sonunda şžili 'nin başkenti   Santiago 'ya gitmek üzere yükleneceğini dile getiren Can Özdemir, şunları söyledi: “İlk etapta distribütör firmanın kendi oluşturacağı 2 perakende satış noktasında pazara sunulacak ürünlerin, daha sonra çevre ülkelere de pazarlanması öngörülüyor. Kendisiyle tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğum Holywood starı Coti de Pablo da şžili 'de ürünlerin reklamlarında yer alacak. Gaysan çatısı altında şimdiye kadar birçok proje gerçekleştirdik. Konutların yanı sıra ofis, home-ofis, stüdyo daire, otel, hastane, öğrenci yurdu gibi mekanların her bir metrekaresini değerlendirerek geniş alanlar yarattık. Güney Amerika, çok kısa süre içerisinde kendisine yeni olan tasarımlarımızla tanışacak. Gaysan, geniş alanlar yaratarak Güney Amerikalıların hayatlarına da yer açacak. ”


Geri Dön