23 / 04 / 2024

Silifke Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Silifke Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Silifke Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirildi.



Silifke Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında toplanan meclis, 12 maddelik toplantı gündemini görüşerek, karara bağladı. 

Silifke Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Ağustos ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri şöyle; Bir önceki toplantıya ait olan 6 Haziran 2016 tarihli tutanağın, okunup oylanması. 

Bütçe Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. Plan ve proje Müdürlüğünden gelecek evrakların görüşülmesi. 


Mülkiyeti Silifke Belediyesine ait Bucaklı Mah. 5 ada 134 ııolu parselde bulunan Su deposunun, MESKİ'ye tahsisi.  Silifke Kültür Haftasının isminin "Uluslar arası Silifke Müzik ve Folklor Festivali" olarak değiştirilmesi. İlçemizde 15metrenin altındaki caddelerin sokağa dönüştürülmesi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü İç Hizmet Yönergesinin görüşülmesi. Türkiye Festivaller Birliğine üye olunması. Uluslar arası Festivaller Birliğine üye olunması. 3-11 Eylül 2016 tarihleri arası İspanya'nın Barcelona şehrine yapılacak teknik gezinin görüşülmesi. Dilek ve Temenniler bölümünden oluştu. 



SİLİFKE İÇİN ORTAK NOKTA 

Ağustos ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Hepimizin amacı Silifke'ye en iyi hizmeti gerçekleştirmektir. Siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak hepimiz Silifke için ortak noktada buluştuk. Belediye Meclis üyelerimizin her biri değerli ve her biri memleketine hizmet etmek noktasında yüreğiyle çalışan fedakâr ve bir o kadarda çalışkandırlar. İşte bu meclis Silifke için çok önemli bir şanstır. Sizlerin meclisimizde almış oldukları kararlar sayesinde ilçemize daha güzel hizmetleri ve başarılı çalışmaları getirmeye devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki vereceğimiz doğru kararlarla ve Silifke'ye kazandırdıklarımızla, ileride çok iyi anılan bir meclis olacağız" dedi. 



Hakimiyet


Geri Dön