20 / 04 / 2024

Silifke Belediyesi 4'ncü köprü için arsa satıyor!

Silifke Belediyesi 4'ncü köprü için arsa satıyor!

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, 4. Köprünün yapılması için gündeme gelen bazı arazilerin satış talebini de oy birliğiyle kabul etti.



Haber Merkezi Her ayın ilk haftası toplanan Silifke Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısını Pazartesi günü saat 14:00'da gerçekleştirdi. 

Meclis, bir önceki toplantıya ait olan 2 Kasım 2015 tarihli tutanağın okunup oylanmasının ardından. Bütçe ve İmar Komisyonları ile Plan ve Proje Müdürlüğünden gelecek evrakları görüştü. Bu maddelerin ardından Belediyede yetkili Silifke 4. köprü için arsa satıyor memur sendikası ile toplu sözleşme yapılması için belediye başkanına yetki verilmesi ve2016 yılı meclis toplantı günleri ile 2016 yılı meclis tatil ayının belirlenmesi maddeleri görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. 


BAŞKANDAN MECLİSE TEŞEKKÜR

Aralık ayının olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçemiz için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonrada en ıyı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Meclis üyelerimize vermiş oldukları karar ve desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. 

Hepimiz biliyoruz kı ilçemize kazandırılacak olan 4. Köprünün sadece belediyenin veya başka bir kurumun değil, Silifke halkının köprüsü olacak ve yine halkımız kullanacaktır. Trafikte yaşanan sorun bir nebzede olsa rahatlayacak ve yeni köprü sayesinde Taş köprümüzde eski görünümüne kavuşacaktır. 

Bütün Silifke halkının desteğini bekliyoruz" diye konuştu. 


Haberci



Haber Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Silifke Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; belediye meclisi Aralık ayı toplantısını gerçekleştirdi. Meclis, bir önceki toplantıya ait olan 2 Kasım 2015 tarihli tutanağın okunup oylanmasının ardından, Bütçe ve İmar Komisyonları ile Plan ve Proje Müdürlüğünden gelecek evrakları görüştü. 


Bu maddelerin ardından Belediyede yetkili memur sendikası ile toplu sözleşme yapılması için belediye başkanına yetki verilmesi ve 2016 yılı meclis toplantı günleri ile 2016 yılı meclis tatil ayının belirlenmesi maddeleri görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. 


Aralık ayının olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Hepimiz biliyoruz ki ilçemize kazandırılacak olan 4. 

Köprünün sadece belediyenin veya başka bir kurumun değil, Silifke halkının köprüsü olacak ve yine halkımız kullanacaktır. 

Trafikte yaşanan sorun bir nebzede olsa rahatlayacak ve yeni köprü sayesinde Taş köprümüzde eski görünümüne kavuşacaktır. 

Bütün Silifke halkının desteğini bekliyoruz" dedi.

 

TAŞ KÖPRÜ KISA BİR SÜRE SONRA TRAFİĞE KAPATILACAK

Silifke Belediyesi, ilçe halkına söz verdiği 4. Köprünün yapımı için kolları sıvadı. Köprünün 4. Köprünün yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. 

Kurumlar arası yazışmalarımız tamamlanmak üzere. Karayolları kısa bir süre sonra Taş Köprüyü bakıma alacak ve burası trafiğe kapatılacak. Bu esnada bizim 4. Köprüyü hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Tabi ki yapımı için kaynak arayışlarına girdiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Halkımıza söz verdiğimiz bu köprüyü yaparken sadece belediyemiz imkânlarıyla gerçekleştirmek çok zor. Bunun için kaynak arayışı içerisindeyiz. 

Bütün Silifke halkının desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"HİZMET VE PROJELERİMİZDE HALKIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ"

Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak köprünün yapımında belediye meclisinin de desteğini isteyen Başkan Turgut, "İlçemize kazandıracağımız hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam ediyoruz. Kurumlar arası işbirliğine önem verdiğimiz gibi belediyemizin yapacak olduğu hizmet ve projelerde de halkımızla, meclis üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımız ve odalarımızla fikir alış verişinde bulunmaya devam ediyoruz. Siyasi parti yöneticilerimizi ve vatandaşlarımızı şeffaf bir şekilde bilgilendiriyoruz. 

Öncelikli görevimizin Silifke'yi kalkındırmak, geliştirmek ve sosyalleştirmek olduğunun bilincinde olarak halkımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi


Hakimiyet


Geri Dön