18 / 04 / 2024

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 



Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmalarına Gazitepe ve Kadıköy mahallelerine düzenlediği ziyaretiyle devam etti.

Silivri Haber Ajansı'nda yer alan habere göre vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz Silivri için önemli açıklamalarda bulundu. 

Yılmaz, konuşmasında şunları söyledi: “Biz, Silivri’de yapılmayan ve yapılamayanları, söz verilip ama unutulanları, her zaman ötelenen köylerimizi unutmayacağız dedik. 1990 yılındaki Gazitepe’yi hatırlıyorum, o günlerdeki refahı bolluğu hatırlıyorum, ama bugüne baktığımızda, Gazitepe ileri değil hep geri gitmiş. Hele ki 2009’dan sonra her geçen gün tarım ve hayvancılığın, imar sorunlarının çözülememesi nedeniyle köylerimizdeki gençlerimiz şehir merkezine göç etmiş. Silivri üzerine birçok projemiz var ama buradaki imar problemini çözeceğimizin müjdesini vermek istiyoruz. Gazitepe’ye uygun bir şekilde bu imar sorununu çözeceğiz. Tarım ve hayvancılıkla ilgili dertlere ortak olacağız. Hayvancılıkla uğraşan ama Silivri’de olmadığı için Esenyurt’taki mezbahaneye götüren ve daha ucuza satan hayvancımızın yanında olacağız. Çok modern bir hayvan satış yeri inşa edeceğiz. 10 yıldır yapılamayanlar Silivri’nin canına tak etti. Bu sorunların hepsini çözeceğiz. Seçildiğim günden sonra her zaman sizinle olacağım.”  dedi. 


Geri Dön