19 / 04 / 2024

Silivri'ye spor ve etkinlik alanı inşa ediliyor!

Silivri'ye spor ve etkinlik alanı inşa ediliyor!

Silivri Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.




Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları ile mahallelere prestij kazandırmaya devam ediyor. Silivri’nin tüm mahallelerinde yol düzenlemelerinin yanı sıra, park ve spor alanı düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor.Bu kapsamda Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.


NELER YAPILACAK?


Kavaklı İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında gerçekleştirilen Park ve Etkinlik Alanı Çalışmaları kapsamında; 312 metrekare çok amaçlı spor sahası (Basketbol- Voleybol- Tenis), 1300 metrekare amfi basamaklar ve etkinlik sahası, 150 metrekare yürüyüş alanı, 400 metrekare saha etrafı tel çit ve 400 metrekare yeşil alan düzenlemeleri hayata geçirilecek. Çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 



Silivri Belediyesi


Geri Dön