18 / 04 / 2024

Silk&Casmere yeni mağazasını Londra'da açtı!

Silk&Casmere yeni mağazasını Londra'da açtı!

Londra’nın en önemli alışveriş lokasyonlarından biri olarak bilinen Portobello’da yeni mağazasını hizmete açan Silk&Cashmere; moda, stil ve ipeği bir arada sunuyor.



Silk&Cashmere, dünya çapına yayılan mağaza ve corner’larıyla coğrafyalar ötesi bir giyim tarzının temsilcisi olduğunu kanıtlıyor.  Londra’nın en önemli alışveriş lokasyonlarından biri olarak bilinen Portobello’da yeni mağazasını hizmete açan Silk&Cashmere; moda, stil ve ipeği bir arada sunuyor. Büyük bir coşkuyla geçen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan açılışa Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve Eşi Emel Çeviköz de katıldı. Ayrıca Londra Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Talent Unlimited Vakfı’nın sahibi Canan Maxton, Ünlü heykeltraşımız Zuhal Sahillioğlu ve eşi, Reuter Ajans Yöneticisi Güneş Sahillioğlu, Çukurova Grubu’nun Londra temsilcisi Sinan Öğün, ünlü iş adamı ve piyano sanatçısı Keith Beresford, TFUK Genel Sekreteri Nazif Akpınar ve Londra yerel basınından temsilciler ile Londra Turkish Community ileri gelenleri olarak Silk&Cashmere’in yanındaydılar… 


Silk&Cashmere, Portobello Road’da yer alan ‘tek’ Türk markası olarak farkını ortaya koyuyor. 55 metrakare üzerine kurulan ve vitrin tasarımından mağaza dekorasyonuna, sağladığı hizmet kalitesinden ürün çeşitliliğine kadar moda tutkunlarının ilgisini çeken tüm özellikleri bir arada sunan Silk&Cashmere’in Avrupa’daki bu önemli mağazası, alışveriş severlerin vazgeçilmez adresi olacak. Ayrıca sezon modasındaki en hit ürünler de müşterilerin beğenisine sunuluyor.


Dünyanın 23 kentinde 160’ın üzerinde noktada satışa sunulan Silk&Cashmere; Paris, Zürih, Melbourne, Riga, Cezayir, Azerbeycan, Barselona, Karayipler’in ardından şimdi de Londra Portobello’da ipeksi bir dokunuşla, uzun yıllar sürecek bir işbirliğinin ilk adımını attı.


Geri Dön