18 / 04 / 2024

Siltaş Marina’da lansman öncesi özel fırsat!

Siltaş Marina’da lansman öncesi özel fırsat!

Siltaş Marina projesinde yüzde 10 indirim,  sıfır faiz ve avantajlı fiyat fırsatıyla satışlar yapılıyor. “Adalara karşı, bulutlara komşu” yeni proje Pendik'te yükseliyor.   



Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlanan yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi fırsatlar sunuyor. Mayıs ayında lansmana hazırlanan “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina’da peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulayan Siltaş Yapı faizi de sıfırladı. Şirket bünyesinde 36 ay sıfır faiz uygulayan Siltaş Yapı, banka kredisiyle ise 60 ay sıfır faiz fırsatı sağlanıyor. 

Siltaş Yapı,  İstanbul’un son yıllarda hızla değer kazanan bölgelerinden Pendik’in sahil şeridinde yeni bir projeye imza atıyor.

 

Siltaş Marina’da lansman öncesi özel fırsat!

 

Siltaş Marina için Mayıs ayında lansmana hazırlanan Siltaş Yapı, projede lansman öncesi sunduğu avantajlı fiyatlara ek olarak özel bir kampanya başlattı. Hiçbir zaman kapanmayacak deniz manzarası ile “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina’da peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulayan Siltaş Yapı faizi de sıfırladı. Şirket bünyesinde 36 ay sıfır faiz uygulayan Siltaş Yapı, banka kredisiyle ise 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.


Çeşitli büyüklük ve özellikte konutlar, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor. Siltaş Yapı ilk kez bu projede hayata geçireceği özel bir konsept ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katmaya hazırlanıyor.

 

Siltaş Marina’da lansman öncesi özel fırsat!


Web: http://www.siltasmarina.com
Tel: 444 0 289 
 


Geri Dön