26 / 04 / 2024

Silverline Ankastre, Designpreis'e aday gösterildi!

Silverline Ankastre, Designpreis'e aday gösterildi!

Ankastre mutfak ürünlerinde dikkat çekici tasarımları ile her geçen gün sahip olduğu ödüllere yenilerini ekleyen Silverline, bu kez de Almanya Tasarım Ödülü Designpreis a aday gösterildi



Tasarım ödülleri kategorisinde Ödüllerin Ödülü olarak kabul edilen Designpreis her yıl yalnızca bir kere Tasarımcılar Kurulu tarafından veriliyor. Dünyaca ünlü tasarım duayenlerine göre Designpreise aday gösterilmek, Designpreis ödülünü almaktan bir önceki en büyük başarı oluyor.

Başvuru yolu ile katılımın mümkün olmadığı Designpreis yarışmasına katılımcılar, sadece aday gösterilme yolu ile dahil olabiliyorlar. Alman Federal Bakanlıkları, Senatörler ve Federal Ekonomi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenen adayların daha önceden en az bir Alman ya da uluslar arası tasarım ödülü kazanmış olma zorunluluğu bulunuyor. Aday tasarımların kalite, ergonomi, fonksiyonellik, kullanım kolaylığı, çevrecilik, yenilikçilik gibi alanlarda üstün başarı göstermiş olmaları isteniyor.

Daha önceki yıllarda Designpreisa aday gösterilen firmalar arasında BMW, Coca Cola ve Adidas gibi markalar da bulunuyor. Geçtiğimiz senelerde Plus X, Reddot Design Awards ve IF ödüllerini alan Silverline, 2012 yılı Designpreis yarışma etkinliğine Epsilon Deluxe, Slim Deluxe, Lyra Deluxe, Illumina Deluxe modelleri ile aday gösteriliyor.



Geri Dön