20 / 04 / 2024

Silverline Ankastre Öveçler mağazası açıldı!

Silverline Ankastre Öveçler mağazası açıldı!

Silverline Ankastre’nin Öveçler’de yer alan konsept mağazası, yenilenen dekorasyonu ve ürün gamı ile yeniden hizmete girdi…



Ankara’da YB İnşaat’ın işletme sahibi olduğu  Silverline Ankastre mağazası, gerek dekorasyonu gerekse sergilediği ürün koleksiyonları ile yenilenerek tekrar tüketicisi ile buluştu… Öveçler Çetin Emeç Bulvarı’nda yer alan mağaza Silverline Ankastre’nin dünyanın en önemli tasarım yarışmalarından ödülle dönen yeni ankastre koleksiyonlarını barındırıyor. Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin, YB İnşaat Kurucu Ortağı Ali Yalçın ve YB İnşaat Kurucu Ortağı Yener Canpolat‘in  ev sahipliğinde gerçekleşen mağazanın açılış  töreni oldukça yoğun ilgi gördü. 


Türkiye'de 22 yıldır inovatif, teknolojik, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre bugüne kadar yarattığı teknolojiler, geliştirdiği ürünler ve aldığı uluslararası ödüller ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyük başarılara imza attı. Yurtiçinde ankastre grubunda ilk konsept mağazalaşmayı başlatan Silverline, 20 konsept mağazaya ulaştı. 


Yeni enerji yasasına A sınıfı ürünler ile geçen ilk ve tek marka…

1 Temmuz 2015 tarihinde yeni enerji yasasının yürürlüğe girmesi ile tüm havalandırma grubu ürünlerini yasal standartlara uygun hale getiren Silverline, ayrıca yasa zorunlu kılmamasına rağmen Haziran 2016 itibarı ile tüm ürünlerinde A enerji sınıfına geçen ilk ve tek marka olacak.Sadece enerji sınıfında iyileştirme yapmakla kalmayan Silverline, davlumbaz ve birçok ürün grubunda daha az enerji ile maksimum performans sağlayan ürünler geliştirdi. 


Tasarıma 104 uluslararası ödül…

Ürünlerinde estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan güçlü AR-GE ekibi, çevre ve enerji duyarlılığı yüksek ürünler ile de farklılığını ortaya koyuyor. Gerek tasarım gerekse teknolojisinde yarattığı faklılığı yıllardır dünyanın en saygın ödül kuruluşlarından aldığı ödüller ile tescilliyor. 2009 yılından bu yana katıldığı tüm yarışmalardan tasarım ve fonksiyonellik alanında ödüllerle dönen marka bugüne kadar 104 uluslararası ödülün sahibi oldu.  Plus X, Reddot, Germany Design Awards, KitchenInnovation Award ve IF Design Award  gibi önemli organizasyonlarda ödüle layık görülen Silverline Ankastre, Türkiye'de davlumbaz kategorisinde ilk ödülü alan marka olurken  2014 yılı sonunda Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü’nü aldı. 



Geri Dön