20 / 04 / 2024

Silverline ankastre yirminci yılını Tasarım Oscarı ile kutladı!

Silverline ankastre yirminci yılını Tasarım Oscarı ile kutladı!

Tasarımlarına teknolojinin yanısıra son derece estetik ve dekoratif görünüş kazandıran Silverline Ankastre Roof modeli ile Red Dot Design Award "yüksek tasarım kalitesi" ödülüne layık görüldü...



Silverline Ankastre'nin 2014 yılında piyasaya çıkaracağı "Roof" davlumbaz dünya çapında verilen en kapsamlı ve en prestijli tasarım yarışması olarak kabul edilen Red Dot Design Award tarafından ödüllendirildi. Profesyonel ve dünya çapında alanlarında saygın bir üne sahip jüri tarafından inovasyon, fonksiyonellik, kalite, ergonomi, kullanım kolaylığı ve çevresel uyum gibi kategorilerde değerlendirilen tasarımlar arasından sıyrılan Silverline "Roof" davlumbaz "yüksek tasarım kalitesi" ödülünü kazandı. Silverline Ankastre Pazarlama Direktörü Mehmet Aygül aldıkları ödül hakkında "bu ödülü, 20. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bu yıl almamız bizim için daha bir anlamlı ve özel... Kurulduğumuz günden bugüne dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, sektörün gelişmesine öncülük eden, inovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alan, çevreye duyarlı marka olduk, olmaya da devam edeceğiz. Aldığımız bu ödüllerde bizim doğru yolda olduğumuzun ve başarımızın göstergesi... " dedi.


Silverline AR-GE  tasarım ekibinin uzun süren çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı davlumbaz yeni nesil mutfaklarda  zarif bir dokunuş sergiliyor... Siyah temperli cam ve spot aydınlatmalar modern mutfaklarda davlumbazda estetik anlayışını öne çıkartıyor... Ekstra sessiz çalışma ve yandan hava emiş sistemi ile  "Roof" hem ses hem de yemek kokusu problemini ortadan kaldırıyor. Teknolojik olarak üstün özellikler eklenen  Silverline "Roof" davlumbaz uzaktan kumanda edilebiliyor.


Silverline geçtiğimiz yıllarda da dünyanın diğer prestijli ödül kuruluşlarından Plus X Awards  “en yenilikçi marka” ödülüne layık görülürken, 2009 yılından bu yana ürün yelpazesindeki birçok model uluslararası tasarım yarışmaları Red Dot Design Award ile IF Product Design Award tarafından ödüllendirildi.



Geri Dön