19 / 04 / 2024

Silverline ankastre serisi

Silverline ankastre serisi

Tasarımlarına teknolojinin yanısıra son derece estetik ve dekoratif görünüş kazandıran Silverline Ankastre Roof modeli ile Red Dot Design Award "yüksek tasarım kalitesi" ödülüne layık görüldü...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Arçelik'ten efsane kampanya! Ankastre fırın alana mini telve kahve makinesi hediye! Arçelik 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecek çiftler dikkat! Arçelik’ten A Fry Teknolojili Ankastre Fırın Alanlara 1.599 TL değerinde Mini Telve Kahve Makinesi hediye edilecek. Peki AFC 361 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Silverline ankastrelerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve şık tasarımlarıyla sık tercih edilen Silverline ankastre setlerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko Beyond serisi ankastre fırın fiyatlarında son dakika! İşte Mart 2022 fiyat listesi..

Teknoloji ve tasarım Beko Beyond serisiyle bir araya geldi. Beko Beyond serisi ankastre fırınlarının fiyatları görenleri şaşırttı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Silverline Soft Line serisi özel fiyatlarla satışta!

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

Silverline Ankastre bulaşık makineleri 5 yıl garantili!

Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı.

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’nin yenilikçi, fonksiyonel ve çevreci ocak, fırın ve davlumbaz modelleri bahar kampanyası için bir araya getirildi. 1.575 TL’den başlayan fiyatların geçerli olduğu, tüketicinin kendi setini oluşturabildiği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Silverline Ankastre’de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’de bahar aylarına girerken doğa gibi fiyatlar da yenilendi...

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Silverline ankastre serisi Haberi

Silverline ankastre serisi

Silverline Ankastre'nin 2014 yılında piyasaya çıkaracağı "Roof" davlumbaz dünya çapında verilen en kapsamlı ve en prestijli tasarım yarışması olarak kabul edilen Red Dot Design Award tarafından ödüllendirildi. Profesyonel ve dünya çapında alanlarında saygın bir üne sahip jüri tarafından inovasyon, fonksiyonellik, kalite, ergonomi, kullanım kolaylığı ve çevresel uyum gibi kategorilerde değerlendirilen tasarımlar arasından sıyrılan Silverline "Roof" davlumbaz "yüksek tasarım kalitesi" ödülünü kazandı. Silverline Ankastre Pazarlama Direktörü Mehmet Aygül aldıkları ödül hakkında "bu ödülü, 20. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bu yıl almamız bizim için daha bir anlamlı ve özel... Kurulduğumuz günden bugüne dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, sektörün gelişmesine öncülük eden, inovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alan, çevreye duyarlı marka olduk, olmaya da devam edeceğiz. Aldığımız bu ödüllerde bizim doğru yolda...