26 / 04 / 2024

Silverline Ankastre bulaşık makineleri 5 yıl garantili!

 Silverline Ankastre bulaşık makineleri 5 yıl garantili!

Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı.



Silverline Ankastre bulaşık makinelerinde garanti süresini 5 yıla çıkardı.  Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı. 


Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken A++  enerji sınıflı bulaşık makineleri, tüketicinin minimum harcama yaparak maksimum fayda elde etmesine olanak veriyor. Bulaşık makinelerini 5 yıl garanti altına alan Silverline Ankastre,  asla ödün vermediği kalite, estetik, verimlilik ve fonksiyonellik anlayışına sahip ürünlerine olan güvenini tescilledi. Ürün grubunda yer alan D11011X01, D11012X01, D11021B01 yıkama kapasiteleri, program özellikleri, su ve enerji verimlilikleri ile kullanıcısını mutlu eden modeller... Tam ankastre ve yarı ankastre bulaşık makineleri,  mutfakta diğer ürün gruplarıyla entegre olabilen bütünleşik bir yapıya sahip. 



Geri Dön