25 / 04 / 2024

Simfer Set Üstü Ocak kaç TL? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Set Üstü Ocak kaç TL? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli teknolojisi ile çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi



 Simfer Set Üstü Ocak kaç TL? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarına zamandan ve mekandan tasarruf ettiren aynı anda 4 farklı yemeğin eşit ısıda pişmesini sağlayan Simfer set üstü ocak bir çok ev hanımının ilgi odağı oluyor.Simfer set üstü ocak sağladığı kolaylıklar ile çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.

SİMFER SET ÜSTÜ OCAK ÖZELLİKLERİ

  • Simfer 3036 beyaz cam set üstü ocak toplamda 4 bölmeden oluşmaktadır. Her bölmesi farklı ısı seviyeleri oluşturan ocak,  cam tasarımı kolay temizlik imkanının yanı sıra güvenli kullanım avantajını da sizlere sunar.
  • Modelin ana gövdesinde cam kullanılması yemek pişirme esnasında oluşan lekelerin hızlı bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Simfer 3036 ocak ızgara panelinde emaye kullanılır buda set üstü ocağın ömrünü uzatır.
  • Emaye bekler musluk altında yıkanabilir yapısı ile kolayca kullanılabilir. Ateşleme sistemi cihazın ön bölümünde bulunan düğmeler sayesinde yapılır.
  • Simfer 3036 ocağın cam yüzeyi tam 8 mm ölçü ile tasarlanmıştır. Kalın cam yüksek ısılara karşı koruma sağlarken cam yüzeyin ısı karşısında patlama riskinin önüne de geçer.
  • Simfer 3036 set üstü cam ocak beyaz tasarımınında 4 adet gri bek bölümüne yer verir. Her bek farklı boyutlarda tasarlanarak kullanıcıların farklı boyutlarda tencere koyarak farklı yemekler yapmak için olanak sağlar.
  • Ocak ekstra güvenlik önlemi olarak gaz kesme emniyet sistemi içerir. Aynı zamanda yanıyorken herhangi bir sorundan ötürü söndüğünde otomatik gaz kesme sistemi devreye girer ve ocaktaki gazı keser. 
  • Yemek lekeleri oluşan ızgara pürüzsüz yapısı ile kullanıcılarının kolayca temizlik yapmasına olanak sağlar.
  • Her ızgara bölümü farklı derecelerde ısı sağlar.Simfer 3036 ocağın küçük ızgara bölümü maksimum 250 W güç ile çalışır. Yemekleri ısıtmak ya da düşük derecede pişirmek için ideal olan bölüm olrak kullanılır.

Peki ürünün merak edilen diğer özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön