16 / 04 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme için tapu işlemleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için tapu işlemleri başladı!

Sincan’da Saraycık Mahallesindeki Kentsel Yenileme Projesinde yeni bir adım daha atıldı. Görüşmeleri tamamlayan TOKİ, hak sahipleri ile ferağ işlemine başladı.



Sincan’daki Kentsel Yenileme Projesi hızla devam ediyor. Daha önce kamu yararı kararı alınan Saraycık’ta, yeni bir aşama olan TOKİ’ye tapuların devri işlemi başladı. Sincan’ın önünü açacak olan projenin ilk devir töreni de Sincan Belediyesinde yapıldı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve  TOKİ  Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen devir töreninde ilk imzaları hak sahiplerinden Fikret Bozkurt ve Fedai Kaya attı. TOKİ’ye haklarını  devir eden hak sahipleri hayırlı olmasını temenni etti.

 

Sincan için Kentsel Yenileme Projesinin büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Saraycık’ta TOKİ Kentsel Yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Görüşmelerin ardından şimdi de sıra ferağ işlemlerine geldi. Ferağ işlemleri tamamlandıktan sonra TOKİ Saraycık’ı yenilemeye başlayacak. Yenileme Sincan’ımıza bambaşka bir soluk getirecek. Sincan’ımız için hayırlı olsun.” dedi.

 

“DAVET TELEFONUNU BEKLEYİN” 

Muvafakatname imzalayan hak sahiplerine Tapu Müdürlüğü tarafından davet telefonlarının edileceğini belirten Tapu Müdürlüğü yetkilileri, davet telefonu ile hak sahibinin Tapu Müdürlüğüne giderek işlemleri başlatabileceğinin altını çizdi. Düzenli ve sistemli olması açısından davet telefonlarına riayet edilmesi gerektiğinin vurgulayan yetkililer, Tapu Müdürlüğüne giderken 2 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı ve Belediyeden alınan rayiç bedeli belgesinin gerekli olduğunu ifade etti.

Ankara Son Söz 


Geri Dön