26 / 04 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme atağı!

Sincan'da kentsel yenileme atağı!

Sincan'da kentsel yenileme atağı başladı. SİNCANDA kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi.



TOKİ tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalarında hak sahipleri İle görüşmeler sürüyor. 9 etapta tamamlanacak olan görüşmelerin İlk etap görüşmeleri tamamlandı. 2 etap görüşmelerine başlayan yetkililer, 1030 hak sahibi İle daha görüşecek. Yetkililer, 30 Kasım'a kadar 2. etap görüşmelerini de tamamlamayı planladıklarını söyledi. 

9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi İle görüşülecek. Saraycık Mahallesi'nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. Grup grup görüşmelere cagrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri icln ise Sincan Belediyesi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya da www.sincan.bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 


Star Ankara


Geri Dön