26 / 04 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor!

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor. Sincan'ın Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri yapılıyor.



Sincan'ın Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlaması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin kişi ile görüşecek olan Belediye, görüşmelerin ardından yenilemeyi başlatacak. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer 

aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya da WWW.Sincan.bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 30 gün boyunca burada askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşlar ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için randevu alacak. Randevusunu alan hak sahibi o gün ve saatte Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı içindeki Kentsel Dönüşüm Ofisine giderek görüşmesini yapabilecek.


Ankara Bülteni


Geri Dön