24 / 04 / 2024

Sinem Güven evini Instyle Home`a açtı!

Sinem Güven evini Instyle Home`a açtı!

Villasının kapısını Instyle Home`a açan eski Türkiye güzeli Sinem Güven'den çarpıcı açıklamalar



Eski Türkiye güzeli Sinem Güven eşi Murat Ersönmez ve kızlarıyla 3,5 ay önce taşındıkları Kemerburgaz´daki koru içindeki iki katlı villalarının kapılarını ilk kez Instyle Home`un Eylül sayısına açtı.  Takı tasarımlarından ve kendi çizdiği tablolardan da bahseden Güven, çok özel açıklamalarda bulundu:

- Daha önce Ortaköy´de yine koru içinde olan bir apartman dairesinde oturuyorduk. Defne´nin (2,5) doğumundan sonra orası bize yetmemeye başladı. Oda sayısı fazla olan ve tamamen kendimize ait bir yere taşınmanın daha iyi olacağına karar verdik.

- Defnoş her şeyi degiştirdi hayatımda. Giyim tarzımı bile. Defnoş, kargo pantolonlar, spor kıyafetler giydirmemden o kadar sıkıldı ki.. Sabah kalkar kalkmaz ilk olarak, `Prenses elbisem nerede?´ demeye başlamıştı. Ben de bu sayede onunla elbise giymeyi öğrendim.

- Tasarladığım takıları her tarz kıyafetle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Önce kağıda çiziyorum. Aslında artık her şeyi bilgisayar ortamında çizmek mümkün. Ama ben eski usul devam ediyorum.

- Burayı çok ekonomik bir şekilde döşedim. İnsanların genelde ev dekore ederken gözleri korkar. Biraz merak ve araştırmayla bence harikalar yaratılabilir.
Vatan


Geri Dön