25 / 04 / 2024

Sinpaş Bomonti, Eylül'de satışa çıkacak! Ön talep toplanıyor!

Sinpaş Bomonti, Eylül'de satışa çıkacak! Ön talep toplanıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Şişli Bomontide yapımına başlanacak olan proje için şuanda ön talep toplanıyor. Sinpaş Bomonti'nin 2011 yılının Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor... İşte karelerle Sinpaş Bomonti projesi...



Farklı farklı bölgelerde sayısız konut projesine imza atan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şimdi de Şişli Bomontide yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Şuanda ön talep aşamasında olan Sinpaş Bomonti, 2011 yılının Eylül ayında satışa sunulacak. Proje ayrıntılarının önümüzdeki günlerde firma tarafından açıklanacağı bildirildi.

Mimari tasarımında Tago Mimarlık imzası taşıyan Sinpaş Bomonti ön talep formu doldurabilmek için www.sinpasgyo.com sitesinden yararlanılabilir.

37 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren Sinpaş Grubu, 2006 yılı sonunda yeniden yapılanarak, konut projelerinin geliştirilmesi faaliyetlerini Sinpaş GYO çatısı altında yürütmeye başladı.

Capital'in 2010 yılı araştırmasında sektörün en beğenilen şirketleri arasında ikinci sırada yer alan Sinpaş GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili düzenlemelerine göre kurulmuş halka açık bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yüzde 49 halka açıklık oranı ve 1.1 milyar TL piyasa değeri ile İMKB'de işlem görüyor.

Çeşitli bölgelerde nitelikli yerleşim alanları yaratan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının şuanda satışta olan projeleri arasında; İstanbul Sarayları, Lagün İstanbul, Bursa Modern, Bosphorus City, Aqua City 2010 yer alıyor.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı:

2006 Aralık
1974 yılından beri gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş Yapının yeniden yapılanması neticesinde Sinpaş GYO, anonim şirket olarak Sinpaş İnşaat A.Ş. adı altında kuruldu.

2007 Mart
Lagün projesinin lansmanı yapıldı.

2007 Mayıs
Sinpaş İnşaat A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulunun izni ile gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanını kazandı.

2007 Haziran
Sinpaş GYO hisseleri İMKBde halka arz edildi.

2007 Eylül
Bursa Modern projesinin lansmanı yapıldı.

2008 Mayıs
Bosphorus City projesinin lansmanı yapıldı.

2009 Nisan
Aqua City 2010 projesinin lansmanı yapıldı.

2009 Kasım
"Sürdürülebilir Başarı için Liderlik" isimli President Bill Clinton ve Şansölye Gerhard Schröderin konuşmacı olarak katıldığı Liderlik konferansı yapıldı.

2010 Mart
İstanbul Sarayları projesinin lansmanı yapıldı.

www.sinpasgyo.com

212 310 27 27


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön