20 / 04 / 2024

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat!

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Boulevard Çankaya

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yatırımlarını son sürat sürdüren Sinpaş GYO, yeni projesi için start verdi. Sinpaş'ın en yeni projesi olan Sinpaş Boulevard Çankaya projesi için ön talep süreci başladı.

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Ön talep avantajlarının başladığı Sinpaş Boulevard Çankaya'da toplam 364 adet konut bulunuyor. Proje  Ankara  Oran'da yükseliyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat!

*Görsel Marina Ankara projesine aittir.

10 gün sonra satışa çıkması planlanan Sinpaş Boulevard Çankaya TRT Oran stüdyolarının arka tarafında hayata geçiriliyor.

2 blok için ön satışların başladığı Boulevard Çankaya'da 30 ve 15 katlı 4 blok bulunuyor. Butik proje olarak tasarlanan Sinpaş Boulevard Çankaya'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Projenin teslimlerinin maksimum 2.5 yıl içerisinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat!

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: https://www.sinpasboulevard.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön